Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μανιάτης: Κόψατε τις γέφυρες με την Socar για την ΔΕΣΦΑ και τώρα φέρνετε μνημόνιο συνεργασίας με το Αζερμπαΐτζάν

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιατησ
Από το energypress.gr
"Κόψατε τις γέφυρες με την Socar για την ΔΕΣΦΑ και τώρα φέρνετε μνημόνιο συνεργασίας με το Αζερμπαΐτζάν στην ενέργεια; Αυτοτρολάρεστε κύριοι της κυβέρνησης, αυτό είναι ο ορισμός του αυτοτρολαρίσματος"! Με αυτή την φράση ο Γιάννης Μανιάτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς την πλευρά της κυβέρνησης με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή σχεδίου νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Βιομηχανίας και Ενέργειας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν για Συνεργασία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών και της Ενεργειακής αποδοτικότητας".

Όπως αναφέρει ..
το capital.gr, τα πυρά του πρώην υπουργού συγκέντρωσε κυρίως η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (δηλαδή ο Π. Σκουρλέτης) καθώς, όπως είπε ο κ. Μανιάτης απευθυνόμενος προς τον Γ. Σταθάκη "μιλάω για την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου η οποία τίναξε στον αέρα τον αγωγό TAP και τη συνεργασία με την Socar".

Όπως επεσήμανε στους ίδιους υψηλούς τόνους, αφού η σημερινή κυβέρνηση τίναξε στον αέρα την συμφωνία, τώρα προσπαθεί να ξαναζεστάνει την  συνεργασία με το Αζερμπαιτζάν στα ενεργειακά.  Και κατέληξε λέγοντας ότι "νομίζουν  ότι βρέχει "ενώ συμβαίνει κάτι άλλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου