Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τα εύσημα από Energean σε ομάδα του ΑΠΘ που διακρίθηκε στο διαγωνισμό EAGE FIELD Challenge

Από το energypress.gr
Την ομάδα του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η οποία προκρίθηκε, μαζί με άλλες εννιά ομάδες σε σύνολο εβδομήντα συμμετασχόντων, στον τελικό γύρο του παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού με τίτλο "EAGE FIELD Challenge (Fully Integrated Evaluation and Development)", συνεχάρη η Energean μέσα από το δίκτυο των social media που λειτουργεί.

Ήταν σίγουρα μια σημαντική διάκριση σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνεται από την Ένωση Ευρωπαίων Γεοεπιστημόνων και Μηχανικών, αλλά στην Energean είχαν και τους δικούς τους λόγους να είναι περήφανοι -πέραν, της ικανοποίησης για την πορεία των νέων επιστημόνων του κλάδου. Κι αυτό καθώς..
τρία από τα μέλη της ομάδας πραγματοποίησαν την πρακτική τους εξάσκηση στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας, αποκτώντας εμπειρίες από την παρακολούθηση πραγματικών συνθηκών παραγωγής και έρευνας υδρογονανθράκων.

Η συμμετοχή του Α.Π.Θ. έγινε με ομάδα του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων" στο οποίο συμμετέχουν 4 ΑΕΙ της χώρας με Επισπεύδον το Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. H ομάδα είχε ως επιβλέποντα τον Καθηγητή Κοιτασματολογίας Πετρελαίου του Α.Π.Θ. κ. Ανδρέα Γεωργακόπουλο και μέλη τον κ. Φίλιππο Τσίκαλα (ως industry expert, όπως υπάρχει το δικαίωμα) και τους δευτεροετείς φοιτητές του Δ.Π.Μ.Σ. κ.κ. Μ. Αμβράζη (Μηχανικό Ορυκτών Πόρων), Γ. Δόντη (Χημικό Μηχανικό), Γ. Καρρά (Μηχανολόγο Μηχανικό), Κ. Μπαλιάκα (Γεωλόγο), Α. Νικήτα (Γεωλόγο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου