Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση για ΔΣ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Πραγµατοποιήθηκε σήµερα το τακτικό Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ όπου έγιναν  ενηµερώσεις και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέµατα:

Α)  Ενηµερώθηκε το Δ.Σ. για την πορεία των διαπραγµατεύσεων για τη νέα  ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισµό στις δύο συναντήσεις που πραγµατοποιήθηκαν. Στην τρίτη συνάντηση που θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 07/02/17, θα έλθει η πρόταση της Εταιρείας και θα µπούµε στην ουσία των διαπραγµατεύσεων.

Β)  Έγινε ενηµέρωση στα ..
µέλη του Δ.Σ. για τη σύσταση του Επαγγελµατικού Ταµείου και την παρουσίαση που έγινε την προηγούµενη εβδοµάδα από αναλογιστική εταιρεία. Αποφασίστηκε να προχωρήσει αναλογιστική µελέτη η οποία θα µας δίνει µια σαφή εικόνα για το πόσο είναι συµφέρουσα η ίδρυσή του.

Γ)  Τα µέλη του Δ.Σ. µετά από συζήτηση που πραγµατοποίησε για θέµατα ασφαλείας και συγκεκριµένα για την εικόνα και την κατάσταση της  παλιάς προβλήτας των ΒΕΑ, αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο στην Εταιρεία για την αποκατάσταση θεµάτων που χρήζουν άµεσων ενεργειών για την αποφυγή  σοβαρών ατυχηµάτων. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει ειδική συνεδρίαση µε τη συµµετοχή των ΕΥΑΕ όπου θα συζητηθούν τα σοβαρά προβλήµατα Υγιεινής και Ασφάλειας που υπάρχουν στα τρία βιοµηχανικά συγκροτήµατα και δροµολόγηση απεργιακών κινητοποιήσεων σε περίπτωση µη ανταπόκρισης της Εταιρείας στην αποκατάστασή τους.

Δ)  Προσδιορίστηκαν  οι ηµεροµηνίες για την Αθήνα,  για το τραπέζι της  βάρδιας που εργάστηκε νύχτα στην αλλαγή του χρόνου και θα γίνει την Τετάρτη  15/02/17 στο κέντρο « Πηνελόπη και Μνηστήρες» και ο χορός του Σωµατείου που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 03/03/17 στο « ΤΕΑΤRO».  Με νεότερες ανακοινώσεις µας θα ενηµερωθείτε για τις περαιτέρω λεπτοµέρειες.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Ο αγώνας για την ασφάλεια στην εργασία µας είναι καθηµερινός και δεν πρόκειται να σταµατήσει από πλευράς Σωµατείου,  γιατί έχει να κάνει µε τις ζωές των εργαζοµένων. Σας καλούµε να µείνετε συσπειρωµένοι δίπλα στο Σωµατείο και σε ετοιµότητα για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσουµε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου