Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για 2η συνάντηση για ΕΣΣΕ και Εσωτερικό Κανονισμό


Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Σχετικά µε τη δεύτερη συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 27/01/17 για την ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισµό, µεταξύ των διαπραγµατευτικών οµάδων του Σωµατείου και της Εταιρείας, σας γνωρίζουµε τα εξής:


      Έγινε παρουσίαση των οικονοµικών µεγεθών της Εταιρείας και µας δόθηκαν κάποια από τα στοιχεία που ζητήσαµε ώστε να µπορούµε να διαµορφώσουµε καλύτερη εικόνα. Επίσης έγινε κοστολόγηση του διεκδικητικού µας πλαισίου από πλευράς εταιρείας και η οποία αποτιµάται σε αύξηση της τάξεως του 22% !!!!!!!

      Το Σωµατείο το τελευταίο διάστηµα, ενόψει διαπραγµατεύσεων για τη νέα ΕΣΣΕ, κάλεσε την Εταιρεία να συµβάλει από την πλευρά της στη διαµόρφωση του κατάλληλου κλίµατος προκειµένου να οδηγηθούµε σε συµφωνία σύντοµα, επ΄ωφελεία και των δύο πλευρών και για να διασφαλισθεί ένα οµαλό εργασιακό κλίµα, µε κυρίαρχο το διάλογο, τη συνεννόηση και όχι τη σύγκρουση, σε µια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την Εταιρεία.

       Συµφωνήθηκε η επόµενη συνάντηση να πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 07/02/17 όπου η Εταιρεία θα καταθέσει την πρότασή της και θα µπούµε στην ουσία των διαπραγµατεύσεων µε στόχο, να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό η ΕΣΣΕ και ο Εσωτερικός Κανονισµός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου