Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

«Ανάσα» για την Energean Oil η μείωση παραγωγής από τον OPEC

Από το kavalapress.gr
Η απόφαση του OPEC  να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου δίνει «ανάσα» στην Energean Oil η οποία τα τελευταία χρόνια τα 3000 βαρέλια που παράγει ημερησίως με τις σημερινές τιμές είναι στα όρια λειτουργίας της.

Με τις αυξήσεις στις τιμές πετρελαίου που θα προκύψουν από την μείωση της παραγωγής του  OPEC δημιουργείται «ευνοϊκότερο κλίμα» για επενδύσεις στην ENERGEAN OIL. Τα περισσότερα κέρδη για την εταιρεία αναμένεται να..
έχει αντίκτυπο στις επενδύσεις της αν αναλογιστούμε ότι έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην περίοδο της μείωσης τιμών.

Η κερδοφορία επηρεάζει και τα ανταποδοτικά

Ενώ τόσος λόγος γίνεται για τα ανταποδοτικά του TAP για την Καβάλα, τα οποία η Δήμαρχος Καβάλας φαίνεται να μην έχει καμιά ενημέρωση από την Κοινοπραξία, η ENERGEAN OIL είναι η μόνη εταιρεία που συνεχίζει να δίνει ανταποδοτικά στην Καβάλα και δεν μιλάμε για τις θέσεις εργασίας. Η αύξηση των τιμών του πετρελαίου και η αύξηση των κερδών για την εταιρεία σημαίνει και περισσότερα ανταποδοτικά αφού η ENERGEAN OIL έχει αποδείξει πως δεν μένει μόνο στις συμβατικές της υποχρεώσεις. 

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες δίνει στην κοινωνία αυτό που της αναλογούν αντίθετα με τον TAP όπου τελικά η Καβάλα ούτε θέσεις εργασίας θα δει και αν συνυπολογίσουμε τα συνέβησαν και με την ΔΕΣΦΑ, και τα ανταποδοτικά είναι κάτι που θα δούμε αν υλοποιηθούν τελικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου