Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Μανιάτης: Ο Σταθάκης περηφανεύεται για αυτά που μας λοιδορούσαν

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιατης
Από το energypress.gr
Ο υπεύθυνος για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο ΑΠΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Σε σημερινές του δηλώσεις ο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκης, δήλωσε ότι χαίρεται:

α. που η Ελλάδα με τους αγωγούς EastMed και TAP μετασχηματίζεται σε ενεργειακό κόμβο της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου. 

β.  που απελευθερώνεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 

γ. που προκύπτουν επενδυτικές ευκαιρίες στην εξοικονόμηση ενέργειας και τα έξυπνα δίκτυα. 

Τρεις απλές ερωτήσεις για τον κ. Σταθάκη
:

1.     Πότε σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και άρχισαν να κατασκευάζονται οι αγωγοί TAP και EastMed που μετασχηματίζουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο; Πότε προωθήθηκε η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας; Πότε υλοποιήθηκαν τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας κι έξυπνων δικτύων; Μήπως την περίοδο 2013-2014;

2.     Τι ακριβώς έκανε τα 2 τελευταία χρόνια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να προχωρήσουν έστω κι ένα βήμα τα παραπάνω θέματα και να ωριμάσουν οι δράσεις; Μήπως τίποτα;

3.     Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα μας εξύβριζε και μας λοιδορούσε γι' αυτά ακριβώς που σήμερα περηφανεύονται; Έστω τώρα, μήπως αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν για το παρελθόν τους; Από την πολιτική ανηλικιότητα, στον πολιτικό ρεαλισμό; Γένοιτο!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου