Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε το Σωµατείο µας διατηρεί, περισσότερο από 20 χρόνια,Τράπεζα Αίµατος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους σε περίπτωση ανάγκης. Για τον λόγο αυτό πραγµατοποιεί δύο φορές το χρόνο Αιµοδοσία στις εγκαταστάσεις των ∆ιυλιστηρίων.
Προσπαθούµε και καλύπτουµε τους αιµοδότες µας αλλά και τους µη αιµοδότες.

∆υστυχώς όµως το τελευταίο διάστηµα, οι ανάγκες της ζήτησης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά προς την Τράπεζά µας, µε αποτέλεσµα να έχουν µειωθεί σηµαντικά τα αποθέµατά µας.

Προκειµένου λοιπόν να αποφύγουµε τη διάλυση της Τράπεζας Αίµατος, σας ενηµερώνουµε ότι για κάποιο χρονικό διάστηµα, θα καλύπτουµε..
µόνο τους συναδέλφους αιµοδότες µέχρι συγγενείς πρώτου βαθµού καθώς και µη αιµοδότες για ιδία χρήση, ούτως ώστε να αυξηθούν τα αποθέµατά µας. Οι ηµεροµηνίες των Αιµοδοσιών είναι οι κάτωθι:

ΒΕΑ: ∆ευτέρα 21/11/16 από 09:00 έως 13:00
Τετάρτη 11/01/17 από 09:00 έως 13:00

ΒΕΕ: Τετάρτη 7/12/16 από 09:00 έως 13:00
Πέµπτη 19/01/17 από 09:00 έως 13:00

Παρακαλούνται οι αιµοδότες να έχουν µαζί τους την αστυνοµική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Αν είσαι παλιός αιµοδότης, θα ανταποκριθείς στο κάλεσµά µας και θα έρθεις πάλι στον χώρο της αιµοδοσίας. Ο δρόµος για σένα είναι γνωστός.

Αν δανείστηκες αίµα από την τράπεζα, µην αµελήσεις να το αναπληρώσεις.Έζησες την αγωνία να βρεις αίµα την ώρα της ανάγκης σου. Σκέψου πως αύριο,ίσως κάποιος άλλος συνάδελφος να βρεθεί στην θέση σου .

Αν δεν είσαι αιµοδότης, κάνε τώρα το πρώτο βήµα. Άφησε πίσω τους δισταγµούς, το φόβο ή και την αδιαφορία. Νιώσε την ικανοποίηση αυτής της προσφοράς. Γίνε µέλος της Τράπεζας Αίµατος τώρα.

                       ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΙΜΟ∆ΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
                                              ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ∆ΕΚΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου