Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ATTICA BANK !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΠΕ Ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟΥ  ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ  ΣΤΗΝ ATTICA BANK !!!
Από το lobbystas.gr
Αυτός ο άτιμος ο Αλέξης, στην «τιτανομαχία» του με την διαπλοκή θα βοηθήσει τελικά όλους τους έλληνες να μάθουν επιτέλους, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο…

Ο Γιώργος Σταμπουλής, ένας από τους τρεις έλληνες εκπροσώπους του Ελληνικολύ Δημοσίου στο εποπτικό συμβούλιο του νέου υπερταμείου, είναι μέλος του Δ.Σ. των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε., όπου και εκεί, εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο με υπογραφή Τσακαλώτου.

Ο Τσακαλώτος τον έβγαλε εκεί προφανώς για να «ψηθεί»…

Στο Δ.Σ. όμως των ΕΛΠΕ, ως εκπρόσωπος του Λάτση, ο γνωστός που θα αξιοποιήσει το Ελληνικό με υπογραφή Τσακαλώτου, είναι και ο Θεόδωρος Πανταλάκης που τώρα έγινε διευθύνων σύμβουλος στην ATTICA BANK!!!

Υ.Σ. Για τον Ταβλά, έχει γίνει ένα λάθος και θα μεταφραστεί σύντομα το κείμενο που τον αφορά, για να μπορέσει να το διαβάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου