Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Στα 50 δολάρια το βαρέλι η "μαγική" τιμή για την πετρελαϊκή γη της επαγγελίας

Στα 50 δολάρια το βαρέλι η "μαγική" τιμή για την πετρελαϊκή γη της επαγγελίας
Oι BP, Nabors Industries (ιδιοκτήτης εξεδρών άντλησης) και Pioneer Natural Resources (εταιρεία εξερεύνησης κοιτασμάτων) ανέφεραν τις τελευταίες 24 ώρες πως εάν το πετρέλαιο ξεπεράσει τα 50 δολ./βαρέλι, θα αυξηθεί η παραγωγή και θα ενταθεί η δυναμική της εισροής ρευστού.

Με μία μέση τιμή 53 δολαρίων ανά βαρέλι, οι 50 μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες στον κόσμο θα σταματήσουν να "αιμορραγούν" ρευστό, σύμφωνα με..
την συμβουλευτική Wood Mackenzie. H Nabors, η οποία κατέχει τις περισσότερες onshore αντλίες στον κόσμο, βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς πελάτες για την αύξηση παραγωγής το δεύτερο εξάμηνο του 2016 εάν οι τιμές αυξηθούν πέραν των 50 δολ./βαρέλι.

Η παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου προχώρησε σε μειώσεις εξόδων 100 δισ. δολαρίων φέτος, ενώ βρίσκεται εν μέσω περαιτέρω μειώσεων για να επιβιώσει την μεγαλύτερη κρίση της.

Παρόλη την πρόσφατη ανάταση στις τιμές του πετρελαίου, η ανησυχία παραμένει, λόγω της νωπής μνήμης του αποτυχημένου περσινού ράλι το οποίο απέτυχε να επανεκκινήσει τις τιμές

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου