Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Γιουρούσι των εισαγγελέων σε εταιρίες κρατικού «ενδιαφέροντος»

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιουρούσι των εισαγγελέων σε εταιρίες κρατικού «ενδιαφέροντος»
Λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που έχουν επικρατήσει τελευταία, η στήλη αναγκάζεται να κάνει και… «αστυνομικό» ρεπορτάζ. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ήδη έχει «μπει» εισαγγελέας την Τράπεζα Αττικής, την οποία, όπως προέκυψε από την πρόσφατη υπόθεση «βόμβα» του δημοσιογραφικού κυκλώματος, χρησιμοποιούσε ως… ορμητήριο εις εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, ο Παναγιώτης (για τους φίλους Τάκης) Μουσσάς.

Οι έρευνες, λένε οι ίδιες..
πληροφορίες, εστιάζονται στα κονδύλια προβολής, διαφήμισης και χορηγιών της τράπεζας, αλλά και στον βαθμό στον οποίο υπήρξε εμπλοκή της ίδιας της διοίκησης ή έστω μέρους αυτής, καθώς στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες υπάρχουν κάποια πολύ περίεργα σημεία, σε σχέση με εγκρίσεις κονδυλίων και «ορίων».

Σημειώστε ότι τα πρώτα ευρήματα χαρακτηρίζονται ως… «πολύ εντυπωσιακά»!

Η συνέχεια προφανώς δεν θα αργήσει. Οι εισαγγελικές έρευνες όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν στην Αττικής. Θα επεκταθούν -πολύ σύντομα- και σε άλλες, «κρατικού ενδιαφέροντος» εταιρίες, αναφέρουν οι πηγές μας.

Τουλάχιστον τρεις τον αριθμό.

Δύο εξ αυτών δραστηριοποιούνται στον ίδιο (μεγάλο και… σέξι) κλάδο της οικονομίας, αλλά σε διαφορετικό αντικείμενο, ενώ η τρίτη θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί και «σύμβολο»


ΠΗΓΗ:.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου