Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

             Με τις ψηφοφορίες της Γενικής µας Συνέλευσης εγκρίθηκαν µε µεγάλη πλειοψηφία ο ∆ιοικητικός και Οικονοµικός Απολογισµός του ΠΣΕΕΠ και του ΤΑΑΤ για το έτος 2015 καθώς και η ∆ήλωση – Συµφωνία που επετεύχθη µεταξύ Σωµατείου και Εταιρείας µετά τις απεργιακές µας κινητοποιήσεις.
              Ένα στοιχείο το οποίο χρήζει ιδιαίτερης µνείας είναι το υψηλό ποσοστό συµµετοχής των συναδέλφων στις παραπάνω διαδικασίες, το οποίο καταδεικνύει µε τον πλέον σαφή τρόπο την ευαισθησία και τη δυναµική όλων των συναδέλφων στη λειτουργία του συνδικάτου µας.

Η δυναµική του ..
αποτελέσµατος και η συσπείρωση των εργαζοµένων που συµµετείχαν βάζει το πλαίσιο στο οποίο το συνδικάτο θα κινηθεί το αµέσως επόµενο χρονικό διάστηµα. 
Η άµεση υλοποίηση και εφαρµογή όλων όσων έχουµε επιτύχει µέχρι σήµερα, αποτελεί µία από τις προτεραιότητές µας όπως επίσης και η συνεχής και αδιάλειπτη εφαρµογή όλων των µέσων και µέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας για ανθρώπους και εγκαταστάσεις.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το 2016 είναι η έβδοµη χρονιά εφαρµογής των αντιλαϊκών και αντεργατικών µέτρων που έχουν φτωχοποιήσει το λαό µας. Ο αγώνας προάσπισης των δικαιωµάτων µας πέρα από το στενό πλαίσιο ενός πρωτοβάθµιου σωµατείου συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο της ζωής µας. Το ΠΣΕΕΠ συνεχίζοντας να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, διεκδίκησης αλλά και έκφρασης αλληλεγγύης, µη
εγκλωβισµένο σε συντεχνιακές αντιλήψεις, συµµετέχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 3 το µεσηµέρι στο Σύνταγµα, καλώντας όλα τα µέλη του να συµµετέχουν, αντιδρώντας µε αυτό τον τρόπο στις συνεχιζόµενες βάρβαρες πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές και το µέλλον των παιδιών µας.


                                       ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου