Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σαν σήμερα, πριν 97 χρόνια γεννήθηκε ο ηγέτης που άλλαξε την Ελλάδα και την ιστορία...


Toν Aνδρέα δεν μπορεί κανείς να τον ξεριζώσει από τις καρδιές των απλών Ελλήνων πολιτών! Δεν μπόρεσε ο πατροκτόνος εθνικός ολετήρας, δεν μπόρεσαν τα μαθήματα ορθοφωνίας του Τσίπρα, ούτε τα dvd του Κωστάκη Καραμανλή! Δεν ανήκει σε κανέναν... ανήκει στον Λαό που τον αγάπησε, τον λάτρεψε, στους λαούς των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων, που τον αγάπησαν!
Ζει στις καρδιές των απλών Ελλήνων και θα ζει αιώνια!

Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα… Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον!
Το ΠΑΚ και ο αρχηγός του Ανδρέας Παπανδρέου, τις μέρες της Λαϊκής Εξέγερσης ήταν ο εφιάλτης της χούντας και των αμερικανών πατρώνων της...
►Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Μόνον αυτός μπορούσε ν' αντισταθεί στο 4ο Ράιχ!
► ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!"
Αυτός ήταν ο Ανδρέας... "αριστεροί" και δεξιοί μνημονιακοί Μερκελιστές!
Η Ελλάδα φτωχότερη και σήμερα κατανούμε πόσο μας λείπει!

Υ.Γ. Σ' αυτούς που σήμερα διαγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο "σοσιαλδημοκράτης", "εκσυγχρονιστής" και δήθεν εκφραστής των πολιτικών θέσεων του Ηγέτη... στον πατροκτόνο εθνικό ολετήρα, τον Βενιζέλο, τη Γεννηματά και σια, στους "σοσιαλδημοκράτες" που θα επιλέξουν τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα, αφιερώνουμε -για να μην τους "θυμίσουμε τις θέσεις του Ηγέτη για τη Μακεδονία μας, για την Κύπρο...- τη θέση του για τη "σοσιαλδημοκρατία":

Ανδρέας Παπανδρέου: «Η ομοιότητα της σοσιαλδημοκρατίας με το σοσιαλισμό είναι όση και η ομοιότητα του φάντη με το ρετσινόλαδο... Με την σοσιαλδημοκρατία δεν έχουμε πραγματικά τίποτε άλλο παρά σύνορα…»

ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου