Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Χορηγός τα ΕΛΠΕ στα σεμινάρια του ΟΠΑ για τους νέους του Θριασίου


Ολοκληρώθηκε ο κύκλος τεσσάρων διαλέξεων ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους επιστήμονες που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Ελευσίνα.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θέτει ως κορυφαία προτεραιότητα την επένδυση στη νέα γενιά με ενέργειες στο χώρο της εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διάλεξης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Στεργιούλης, τόνισε το ξεχωριστό ενδιαφέρον που έχει ο Όμιλος για τη νέα γενιά των τοπικών κοινωνιών. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ...
τετράωρες διαλέξεις-σεμινάρια 16 ωρών με τις εξής θεματικές ενότητες:

Καινοτομία και ψηφιακή επιχειρηματικότητα
Digital Marketing/ Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Διαπροσωπική επικοινωνία, διαδικτυακό Μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα
Κοινωνική επιχειρηματικότητα
Ο κύκλος αυτών των διαλέξεων είχε ως στόχο την προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων σε φοιτητές και αποφοίτους διαφορετικών σχολών και κατευθύνσεων εξοικειώνοντας τους με σημαντικές έννοιες όπως η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσοντας έτσι το ατομικό επαγγελματικό τους προφίλ για την καλύτερη είσοδο τους στην αγορά εργασίας.

Οι νέοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις διαλέξεις, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι εκτός από τη γνώση και η απόκτηση δεξιοτήτων. Ο Όμιλος ΕΛΠΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους, να υλοποιεί δράσεις και να δημιουργεί ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου