Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΠΣΕΕΠ:Συμμετοχή στην Απεργία της ΓΣΕΕ 4/02/16


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζονται και από αυτή την κυβέρνηση οι πολιτικές της λιτότητας, της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση µε την κατάθεση νοµοσχεδίου αντιµετωπίζει και µετατρέπει την κοινωνική κατάκτηση του ασφαλιστικού σε δηµοσιονοµικό θέµα, αδιαφορώντας και παραβιάζοντας την αρχή της αλληλεγγύης και της αναλογικότητας, ενισχύοντας τον κοινωνικό αυτοµατισµό, στρέφοντας τη µία κοινωνική οµάδα των εργαζοµένων απέναντι στην άλλη. Το
σχέδιο νόµου για το ασφαλιστικό καταστρέφει τους συνταξιούχους τους µισθωτούς και κυρίως το µέλλον των παιδιών µας. Σε αυτές τις πολιτικές...
οι εργαζόµενοι το µόνο όπλο που διαθέτουν, είναι η αντίσταση και η ρήξη. Πρέπει να συνεχιστούν µε πιο έντονο τρόπο οι µάχες ενάντια σε αυτές τις άδικες και αδιέξοδες πολιτικές.

Συµµετέχουµε µαζικά και δυναµικά στην Γενική 24ωρη Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 4 Φεβρουαρίου 2016, υπερασπιζόµενοι το ασφαλιστικό –συνταξιοδοτικό, το οποίο βάλλεται από τις µνηµονιακές πολιτικές που συνεχίζονται.
Ας καταλάβουν όλοι επιτέλους πως αυτή θα είναι η χαριστική βολή σε όσα δικαιώµατα µας έχουν αποµείνει. Το δικαίωµά µας στην εργασία και την αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγµάτευτο.

Σας καλούµε στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου