Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣΕΕΠ

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Κάτω από τη δύσκολη οικονοµική συγκυρία που βιώνουµε τα τελευταία χρόνια και µετά τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και των Υπηρεσιών Υγείας, οι ζωές πολλών συνανθρώπων µας κινδυνεύουν. Όλοι µας γινόµαστε καθηµερινά µάρτυρες περιστατικών µε πολύ σοβαρές ασθένειες, οι οποίες για να αντιµετωπιστούν απαιτείται δυσβάσταχτο οικονοµικό κόστος. Η φτωχοποίηση της
ελληνικής κοινωνίας σε συνδυασµό µε την απουσία του διαλυµένου πλέον κράτους, δεν µπορούν να προσφέρουν σε αυτές τις οικογένειες ούτε καν τις στοιχειώδεις υπηρεσίες.
Η αλληλεγγύη, η αγάπη και η ενότητα, είναι τα µοναδικά στοιχεία τα οποία µπορούν να βοηθήσουν στις δυσκολίες που βιώνουν αρκετοί συνάνθρωποί µας.

Για το λόγο αυτό σας ενηµερώνουµε µε την παρούσα ανακοίνωσή µας, το δράµα το οποίο ζει τα τελευταία χρόνια ο...
εργολαβικός συνάδελφός µας Χατζηϊωάννου Παντελής που εργάζεται στο Τµήµα Συντήρησης Ηλεκτρολόγων στις ΒΕΕ. Ένα από τα τρία ανήλικα παιδιά του αντιµετωπίζει σοβαρότατο καρδιακό πρόβληµα και έχει υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία ανοικτής καρδιάς. Εκτός αυτού, τα τελευταία δύο χρόνια στη σύζυγό του (32 ετών) έχει διαγνωστεί καρκίνος για τον οποίο πρέπει να γίνει χειρουργείο έως τις 22/01/16 από αµερικανό χειρούργο γιατρό, ο οποίος προσφέρθηκε να χειρουργήσει αφιλοκερδώς γνωρίζοντας την οικονοµική κατάσταση των Ελλήνων πολιτών ! Το νοσοκοµείο όµως καθώς και οι υπόλοιποι γιατροί οι οποίοι θα συµµετέχουν σε µια πρωτοπόρο µέθοδο χειρουργείου για την αντιµετώπιση της συγκεκριµένης ασθένειας απαιτούν
οικονοµικό κόστος της τάξεως των 22.000 €, τα οποία η οικογένεια αδυνατεί να διαθέσει.

Κάνουµε δραµατική έκκληση σε όλους τους συναδέλφους µας, γνωρίζοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που έχουν δείξει πολλές φορές, να προσφέρουµε οικονοµικά ότι µπορούµε (ακόµα και ένα ευρώ είναι σηµαντικό) προκειµένου να βοηθήσουµε τον συνάδελφο να ανταποκριθεί στα έξοδα του χειρουργείου.

Είµαστε υποχρεωµένοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουµε ελπίδα στους συνανθρώπους µας για ζωή.
Τα χρήµατα µπορούν να µαζεύονται από το κάθε τµήµα, µε ονοµαστική κατάσταση και ποσό, τα οποία θα παραδίδονται στον Ταµία του Σωµατείου µας Φειδογιάννη Νίκο, προκειµένου να τα δώσει στην οικογένεια. 

ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου