Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Προσοχή: Αυτά είναι τα σάιτ με ιούς που μπορεί να μολύνουν τον υπολογιστή σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Προσοχή: Αυτά είναι τα σάιτ με ιούς που μπορεί να μολύνουν τον υπολογιστή σας
Οι ειδικοί προειδοποιούν πως οι διασημότερες ιστοσελίδες για ενήλικους εγκυμονούν τεράστιο κίνδυνο για τον υπολογιστή σας.   Τα κακόβουλα λογισμικά έχουν ήδη μολύνει τους υπολογιστές εκατομμυρίων ανθρώπων.

 Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στις ΗΠΑ και αφορούσε την κυβερνοασφάλεια στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες μολύνονται κάθε μήνα.   «Ενώ στις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου είχε παρατηρηθεί μείωση των κακόβουλων λογισμικών, τον τελευταίο καιρό λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες επιθέσεις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επηρεάζοντας εκατομμύρια χρήστες καθημερινά», αναφέρει ο υπεύθυνος της έρευνας. 

Οι ιστοσελίδες οι οποίες είναι μολυσμένε...
ς: DrTuber, Nuvid, Eroprofile, IcePorn και Xbabe. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ιούς έχουν και τα διασημότερα σάιτ: Xhamster, PornHub και YouPorn. Πριν από μερικές εβδομάδες και τα τρία είχαν χτυπηθεί από έναν συγκεκριμένο ιό.   Κακόβουλο λογισμικό υπάρχει ιδιαιτέρως στις διαφημίσεις που έχουν οι εν λόγω ιστοσελίδες. Πολλοί χρήστες που πάτησαν για να τις ανοίξουν κατέβασαν έναν ιό που κλείδωσε τον υπολογιστή και τους ζητούσε χρήματα.


ΠΗΓΗ:pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου