Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΕΔΑ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ (12/11/15)

Site Logo
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για μία ακόμη φορά συνεχίζουν οι εργαζόμενοι (όσοι έχουν απομείνει) και όλος ο λαός να ζουν τις επιπτώσεις μίας ίδιας και απαράλλακτης πολιτικής που εφαρμόζεται σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια στην πατρίδα μας.

Αποδείχτηκε πλέον πως μόνος στόχος των εκάστοτε κυβερνώντων είναι η εξουσία και μόνο, και συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται ποιος εφαρμόζει καλύτερα τα μνημόνια.

Μάχες  και προσπάθεια να βαφτίσουν όλοι το ψάρι κρέας ώστε να χρυσώσουν το χάπι, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η συνταγή είναι λάθος, και όχι το ποιος είναι ο καλύτερος θεράπων γιατρός.

Κλασικό παράδειγμα η νέα...
φοροεπιδρομή, όπου όλοι έβγαζαν και βγάζουν κορώνες και όχι γιατί είναι άκρως αντιαναπτυξιακό, αλλά για το πως θα βαφτίσουν τον κάθε φόρο.

Το ότι η κοινωνία δεν το αντέχει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, ουδόλως τους απασχολεί.

Παλεύουν για ισοδύναμα δήθεν, αλλά δεν κοιτούν δίπλα τους να δουν πως φεύγουν τα λεφτά και αρνούνται πεισματικά να αγγίξουν συμφέροντα και διαδικασίες.

Σε ό,τι αφορά το μέγα θέμα του Ασφαλιστικού, ο εμπαιγμός έχει ξεπεράσει τα όρια.   Πετσοκόβονται συντάξεις και ζηλεύοντας την δόξα Κουτρουμάνη-Λοβέρδου, ο κύριος Κατρούγκαλος (καθηγητής κι αυτός) σύστησε επιτροπή «σοφών» για να δικαιολογήσει δήθεν τις εξευτελιστικές συντάξεις που θα επιβάλλει κατ’ επιταγή της τρόικας.

Αλήθεια χρειάζονται σοφοί για να τσακίσεις συντάξεις;

Γιατί δεν λένε την αλήθεια πως στόχος είναι η σύνταξη να πάει 350 ευρώ, και εάν έχει το ταμείο θα υπάρχουν κάτι ψίχουλα παραπάνω;

Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά για να το επενδύσουν επικοινωνιακά, φτάνουν στα όρια του αίσχους.   Πάνε να διχάσουν 2 γενιές, γονείς και παιδιά, να λένε τα παιδιά πως φταίνε οι γονείς τους που έπαιρναν αυτές τις  συντάξεις, και αφού δεν άφησαν αποθέματα στα ταμεία, να πάμε όλοι στα 350 ευρώ για να πάρουν σύνταξη και οι νέοι!!!!!!!!!

Βέβαια  με αυτή την ανεργία δεν θα υπάρχουν ούτε 350 ευρώ και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Η περιβόητη ρήση του κου Κατρούγκαλου πως «κάθε βίαιη αντίδραση της κοινωνίας όταν έχει δίκιο είναι δικαιολογημένη», ήταν τον καιρό που μάζευε ψήφους.

Οι εργαζόμενοι θα του θυμίσουν όμως τα λεγόμενά του.

Επειδή εμείς σαν εργαζόμενοι ξέρουμε τον δρόμο και αυτός είναι ο δρόμος του αγώνα, χρειάζεται με μαζική συμμετοχή να αντιδράσουμε στην απεργία της 12ης Νοέμβρη, ώστε να δώσουμε το μήνυμα πως όσο και να ζει σε γυάλινο κόσμο και ευτυχισμένο το πολιτικό προσωπικό, πρέπει άμεσα να συνέλθουν, να παράξουν πολιτικές που θα φέρουν ανάπτυξη, θα ξανακαπνίσουν τα φουγάρα έτσι ώστε να υπάρχει προοπτική πως αυτό το αίσχος θα πάρει τέλος.

Τέρμα το δούλεμα επιτέλους!!!

Τέρμα στις καταστροφικές πολιτικές για  την χώρα.

Κυβερνείστε έτσι όπως πρέπει και πείτε  αλήθειες, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Αυτοί που θα νικήσουν στο τέλος θα είναι ο λαός.

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 10:00 από το δημοτικό πάρκινγκ


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου