Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΠΕ: Ενδιαφέρον για υδρογονάνθρακες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ: Ενδιαφέρον για υδρογονάνθρακες
Το έντονο ενδιαφέρον του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων για την έρευνα και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων με τη συμμετοχή του στις τρέχουσες διαγωνιστικές διαδικασίες για περιοχές στη Δ. Ελλάδα και την ερευνητική δραστηριότητα στον Πατραϊκό επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS) που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

Ειδικότερα ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Ε και Π Υδρογονανθράκων του ομίλου Γ. Γρηγορίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις τρέχουσες ερευνητικές εργασίες στον Πατραϊκό κόλπο, όπου αναμένεται, μέχρι το τέλος του έτους, να ξεκινήσει η καταγραφή τρισδιάστατων σεισμικών δεδομένων που θα επιτρέψει την καλύτερη κατανόηση του γεωλογικού μοντέλου τής περιοχής και τον εντοπισμό θέσεων γεωτρήσεων. 

Παράλληλα, επισήμανε...
το μεγάλο ενδιαφέρον του ομίλου ΕΛΠΕ για τη σύντομη και θετική κατάληξη των πέντε προσφορών που έχει υποβάλει, είτε αυτοδύναμα είτε σε κοινοπραξία με αναγνωρισμένες διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες, στους τρέχοντες διαγωνισμούς για χερσαίες και θαλάσσιες περιοχές στη Δ. Ελλάδα.


ΠΗΓΗ:avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου