Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

O Γιώργος Γρηγοράς νέος Διευθύνων Σύμβουλος στα ΕΛΠΕ Κύπρου


Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη από 01/07/2015 των καθηκόντων του Διευθύνοντα Συμβούλου του Δ.Σ. της από το έμπειρο και δοκιμασμένο στέλεχός της κ. Γιώργο Γρηγορά.

Ο κ. Γρηγοράς αντικαθιστά τον κ. Άκη Πηγασίου, που αποχωρεί από τον Όμιλο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ λόγω συνταξιοδοτήσεως, μετά από 45 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας. Ο κ. Πηγασίου έχει υπηρετήσει στην Εταιρεία ως Αρχιλογιστής, Οικονομικός Διευθυντής, Διευθυντής Προσωπικού, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και τα τελευταία 9 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο κ. Γρηγοράς είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και κατά την...
πολυετή επαγγελματική του πορεία εργάσθηκε σε μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες στην Κύπρο. 

Κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εγκαταστάσεων Λάρνακας στην Mobil Oil Κύπρου, τη θέση του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και στη συνέχεια του Assets Manager στην ΒΡ Κύπρου.

Από το 2003 κατείχε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Ανάπτυξης Δικτύου Πρατηρίων στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, και ταυτόχρονα υπηρέτησε στη θέση του Διευθυντή Λιανικών και Βιομηχανικών Πωλήσεων για δύο χρόνια.

Πριν αναλάβει τα σημερινά του καθήκοντα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακής & Λειτουργικής Υποστήριξης της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ.  

Ο Γενικός Διευθυντής των Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Πέτρος Καραλής, καλωσόρισε την 30ην Ιουνίου 2015 τον κ. Γρηγορά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση, αφού προηγουμένως εξήρε το έργο και την πολυετή προσφορά στον Όμιλο του αποχωρήσαντος Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Πηγασίου. 


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου