Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ
Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Ποτέ άλλοτε η σιωπή της ΕΛΚΕ δεν ήταν τόσο εκκωφαντική αλλά και ποτέ άλλοτε η σιωπή της ΕΛΚΕ δεν ήταν τόσο αναγκαία. Ως µία εκ των δύο παρατάξεων που απαρτίζουν το Προεδρείο του Σωµατείου µας, θεωρήσαµε υποχρέωσή µας, να επικεντρωθούµε στο ρόλο µας που είναι η εκπροσώπηση του κάθε απλού εργαζόµενου. Πόσο µάλλον σε µια περίοδο η οποία θεωρείται από όλους µας, η κρισιµότερη και η δυσκολότερη στην ιστορία µας ως εργαζόµενοι στα ΕΛΠΕ.

Οι δυσκολίες που είχαµε να αντιµετωπίσουµε στη διαχείριση µιας τόσο τραγικής κατάστασης, πέρα από συνδικαλιστικές και διαδικαστικές, είχαν προσωπικό χαρακτήρα και τεράστια συναισθηµατική φόρτιση.
Επιλέξαµε συνειδητά να περάσουν αρκετές µέρες έτσι ώστε να διαθέτουµε την απαιτούµενη νηφαλιότητα για να αρχίσουµε µέσα από ανακοινώσεις να εκφράζουµε, να αναλύουµε και να καταγγέλλουµε λογικές, πρακτικές και αιτίες, που οδήγησαν στην απώλεια τεσσάρων συναδέλφων και φίλων.
    Η 8η Μαΐου αποτελεί για εµάς πλέον σαν ανθρώπους, σαν εργαζόµενους και σαν συνδικαλιστές το σηµείο ΜΗ∆ΕΝ.
         Η υγεία και η ασφάλεια στους χώρους εργασίας, ήταν, είναι και θα παραµείνει ύψιστή µας προτεραιότητα. Θέλουµε µέσα από αυτή την πρώτη µας ανακοίνωση, από το σηµείο µηδέν και έπειτα, να αποχαιρετήσουµε τους φίλους και συναδέλφους που χάσαµε και να καταστήσουµε σαφές προς τη ∆ιοίκηση της Εταιρείας αλλά και προς όλους, την αδιαπραγµάτευτη στάση µας σε ότι έχει να κάνει µε τις ζωές µας. Η ευηµερία των αριθµών και το χτίσιµο καριέρων πάνω στις στάχτες µας πρέπει να τελειώσει, και ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου