Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΕΛΠΕ: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ

Aνέλαβε από χθες και τυπικά η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, με πρόεδρο τον κ. Στάθη Τσοτσορό, διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Γρηγόρη Στεργιούλη, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Ανδρέα Σιαμισίη και τον σύμβουλο -εκτελεστικό μέλος Γιώργο Αλεξόπουλο, τον οποίο διόρισε στο Δ.Σ. ο όμιλος Λάτση.


 Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. των ΕΛΠΕ εγγυάται τη συνέχεια και την αποτελεσματικότητα της διοίκησης του ομίλου, καθώς περιλαμβάνει έμπειρους και καταξιωμένους επιστήμονες, οι οποίοι έχουν θητεύσει σε θέσεις ευθύνης, σχολίαζαν κύκλοι της αγοράς. 
Η νέα διοίκηση κάλεσε τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους μετόχους του ομίλου τους να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια να καταστούν τα ΕΛΠΕ ο ηγετικός ενεργειακός όμιλος στη ΝΑ Ευρώπη, καθώς πρόθεσή της είναι η τομή μέσα από τη συνέχεια και η αναβάθμιση της θέσης των ΕΛΠΕ, στην προσπάθεια για τη θετική διέξοδο από την κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας.
συνθεση << Εκτός από τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα και τον αναπληρωτή διευθύνοντα, το Δημόσιο διόρισε ακόμα στον Δ.Σ. της εταιρίας ως συμβούλους μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Γεώργιο Γρηγορίου, Στρατή Ζαφείρη, Σωτήρη Κοντονάσιο και Γεώργιο Μαλόγλου. 
Η Paneuropean Oil του ομίλου Λάτση διόρισε τον κ. Θεόδωρο - Αχιλλέα Βάρδα, εκτός του κ. Αλεξόπουλου. Δύο ακόμα μέλη εξελέγησαν από τους εργαζομένους ως εκπρόσωποί τους και παραμένουν στο Δ.Σ. οι κ.κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης και Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, ενώ από την Ειδική Συνέλευση των Μετόχων της Μειοψηφίας εξελέγησαν και παραμένουν στο Δ.Σ. οι κ.κ. Θεόδωρος Πανταλάκης και Σπυρίδων Παντελιάς. H θητεία του νέου Δ.Σ. λήγει στις 26 Ιουνίου 2018.


ΠΗΓΗ
:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου