Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Μετά τις συνεχόμενες διακοπές λειτουργίας στο Διυλιστήριο των ΒΕΘ, ήρθε ένα ακόμα περιστατικό στο πολύ βεβαρημένο Διυλιστήριο του Ασπροπύργου για να αναδείξει άλλη μία φορά τους προβληματισμούς που απασχολούν έντονα τους εργαζόμενους αλλά και την αναγκαιότητα της επιβεβλημένης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων.

Η προγραμματισμένη Γενική Συντήρηση του Ασπροπύργου πρέπει να γίνει χωρίς ανούσιες περικοπές κόστους, στο σωστό χρόνο, ανεξάρτητα από EBITDA, Margins ή τοκοχρεολύσια, με εξειδικευμένο προσωπικό και με απόλυτη Ασφάλεια για τους εργαζόμενους.  Δεν είναι δυνατόν οι Εγκαταστάσεις των ΒΕΑ που είναι ένας από τους πυλώνες του Ομίλου να ψυχορραγεί, οι εργαζόμενοι να δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν και το γενικό σταμάτημα να μην γίνει μέσα στο χρόνο του και για όσο διάστημα χρειαστεί. Είναι το ελάχιστο που οφείλει η Διοίκηση στους εργαζόμενους που παρά το απαράδεκτο και στα όρια του επικίνδυνου Οργανογράμματος της, εξακολουθούν και κρατούν τις Εγκαταστάσεις σε λειτουργία.

Όσο για τους θιασώτες "εκπροσώπους μας" χειροκροτητές της Διοίκησης, τους προτρέπουμε να αφήσουν τους χορούς και τα πανηγύρια, να ενδιαφερθούν για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, τις συνεχείς πτώσεις των Διυλιστηρίων όπως και για τις ασταμάτητες υπερωρίες λόγω των μειωμένων Οργανογραμμάτων που συμφωνήσανε.

Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε θεματοφύλακες στα συμφέροντα των εργαζομένων την ώρα που και οι ίδιοι υπερβάλουν τους εαυτούς τους καθημερινά για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των Εγκαταστάσεων και τους καλούμε να μην διστάσουν να καταγγείλουν οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει επικίνδυνες συνθήκες ασφαλείας στην εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου