Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


Η απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική του ΜΟΝΟΖΥΓΟΥ συνεχίζεται.   Η κυβέρνηση εξακολουθεί στο μοτίβο ΜΟΝΑ – ΖΥΓΑ όλα με το μέρος της.

Μοναδική της έγνοια η κάλυψη των δημοσιονομικών στόχων και η αρμονία των αριθμών κατά παραγγελία πάντα των Δανειστών.

Αδιαφορεί ακόμα και για τις ελάχιστες βασικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, εν ονόματι δήθεν του εξορθολογισμού της οικονομίας.   Μας  το λέει πλέον ξεκάθαρα: «ευημερία οικονομικών αριθμών – ευημερία ανθρώπινων αναγκών, σημειώσατε 1».

Προσωπικό στοίχημα της κυβέρνησης και των ευρωπαίων νεοφιλελεύθερων μάγων, είναι,  το μάρμαρο της κρίσης να αποπληρωθεί από τις πλάτες των μεσαίων και αδύνατων στρωμάτων, αφήνοντας στο απυρόβλητο και κλείνοντας το μάτι στους έχοντες και κατέχοντες να αλωνίζουν, ώστε να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι.

Προσπαθούν να μας πείσουν πως κόπτονται για μας.   Πως νομοθετούν για το καλό μας.   Νομοθετούν, λένε, για να έχουμε εργασία – υγεία – παιδεία και δίχτυ κοινωνικού συστήματος.

Δυστυχώς όμως, οι εργαζόμενοι στο πετσί τους  τα τελευταία χρόνια, το μόνο που έχουν αισθανθεί είναι μία ατελείωτη φτώχεια και εξαθλίωση μαζί με τον κατακερματισμό όλων των δημοκρατικών και κοινωνικών θεσμών.

Και όμως συνεχίζουν!!!   Συνεχίζουν ν’ απαξιώνουν, να διαλύουν, να τσακίζουν ό,τι απέκτησαν οι Έλληνες εργαζόμενοι μέσα από αγώνες δεκαετιών.

Έρχονται τώρα πάλι για άλλη μία φορά με ένα καινούργιο άδικο προϋπολογισμό, να συνθλίψουν ό,τι έχει απομείνει από τα τελευταία συντρίμμια του 5ετούς νεοφιλελεύθερου μνημονικού οδοστρωτήρα.

Συνεχίζουν αυτοί, Συνεχίζουμε όμως και εμείς.   Δεν μας απομένει άλλος δρόμος από τον δρόμο του ΑΓΩΝΑ.   Έναν αγώνα αντίστασης απέναντι στις άδικες και αναποτελεσματικές κυβερνητικές πολιτικές.



ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ



Είμαστε απέναντι στο πλαίσιο των κυβερνητικών πολιτικών που καταρρακώνουν τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, των Ελλήνων εργαζομένων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕστις 27 Νοέμβρη ημέρα Γενικής απεργίας που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕκαι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ όλοι οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Πεδίου.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές όλων των εργαζομένων.

Με μία φωνή, με μία γροθιά ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να σταματήσει τις βάρβαρες, απάνθρωπες, νεοφιλελεύθερες πολιτικές της.   Πολιτικές που κλέβουν τις ζωές και τα όνειρά μας.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε.   Θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των πολιτικών της αδικίας.

ΟΛΟΙ στην Πλατεία Κλαυθμώνος την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 11:00.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό πάρκινγκ στις 10:15.  


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου