Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Σχέδιο ΕΛΠΕ-ΜΟΤΟR OIL για ιδιωτικό ΙΕΚ . Ετοιμάζουν το φυτώριο των αυριανών στελεχών τους

Στηρίζουν ενεργά κάθε χρόνο την εκπαίδευση χιλιάδων φοιτητών στο τομέα των καυσίμων,όμως φαίνεται ότι θέλουν να επεκταθούν και να ασχοληθούν πιο ενεργά,επενδύοντας στην σωστή εκπαίδευσή τους!
Ο λόγος για τους κολοσσούς στο κλάδο των πετρελαιοειδων , ΕΛΠΕ και ΜΟΤΟRΟΙL,οι οποίοι έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό για να ιδρύσουν από κοινού-εξασφαλιζοντας όλα τα εφόδια και την απαραίτητη τεχνογνωσία-ίδρυμα επαγγελματικης κατάρτισης και εκπαίδευσης,των αυριανών στελεχών τους .
Με ενεργή συμμετοχή σε ιδιωτικά κολέγια και χορήγηση υποτροφιών στους κλάδους της μηχανικής και μηχανολογίας(χημικής και ηλεκτρολογιας ),καθώς και παροχή πρακτικής άσκησης στο χώρο των διυλιστηρίων,τα ΕΛΠΕ έδειχναν παροδοσιακα,το επρακτο ενδιαφέρον τους για την εξειδίκευση του νέου αίματος εργαζομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ,όπως ο κ,Κωστοπουλος είχε αναφέρει επανειλημμενως σε δηλώσεις του,τα διυλιστήρια Αθηνών ,Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης προσπαθούν να δώσουν υπόσταση στο όραμά τους,που δεν είναι άλλο από την δημιουργία ενός Ιδρύματος Επαγγελματικης Κατάρτισης,το οποίο θα αποτελέσει το,< φυτώριο>από το οποίο θα εξάγεται το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώνει τις επιχειρήσεις τους.
Το project που επεξεργαζονται οι εταιρείες είναι εναρμονισμενο με τα διεθνή πρότυπα,που δίνει έμφαση στην εξειδικευση των φοιτητών σε κρίσιμους τομείς,όπως η διύλιση και επεξεργασία καυσίμων.Έτσι θα,παρακάμπτεται η περίοδος προσαρμογής,και οι rookies θα <μπαίνουν>έτοιμοι στην παραγωγική διαδικασία.


ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου