Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Τώρα το iPhone γίνεται και τηλεχειριστήριο για το αυτοκίνητό σας!

Τώρα το iPhone γίνεται και τηλεχειριστήριο για το αυτοκίνητό σας!
Να μετατρέψει το iPhone στο απόλυτο τηλεχειριστήριο για το αυτοκίνητο, επιδιώκει η Apple. Με τη νέα πατέντα που κατοχύρωσε η αμερικανική εταιρεία, ο κάτοχος του iPhone θα μπορεί να ξεκλειδώνει τις πόρτες του, ακόμα και να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του, απλά πλησιάζοντάς το.

Χωρίς καν ο οδηγός να αγγίζει το τηλέφωνό του, αυτό θα ελέγχει το αυτοκίνητο, ανάλογα με το πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται.

Για παράδειγμα, οι πόρτες του αυτοκινήτου θα κλειδώνουν όταν ο οδηγός απομακρύνεται από κάποια μέτρα και πέρα ή το καπό θα ανοίγει όταν αυτός περπατά προς το πίσω μέρος του οχήματος.

Και βέβαια, το iPhone θα συνδέεται μέσω BlueTooth με ένα σύστημα του αυτοκινήτου, το οποίο θα επιτρέπει στον οδηγό να παίρνει τηλέφωνα, να γράφει μηνύματα και να χρησιμοποιεί τους χάρτες μέσω της υπηρεσίας φωνητικής υποστήριξης, Siri.

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση στο πλαίσιο του σχεδίου της Apple να απομακρυνθεί από τα στενά όρια της αγοράς των κινητών τηλεφώνων και τα tablets. Η εταιρεία ήδη παρουσίασε ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών, το Apple Pay.


ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου