Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ανάπτυξη και όχι ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου


Μέσα σε κλίμα γενικού ξεπουλήματος, ο ορυκτός πλούτος δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι εργαζόμενοι.

Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας και 12 Συνδικαλιστικά Σωματεία Εργαζομένων, που δραστηροποιούνται σ’ όλο το φάσμα του Ορυκτού Πλούτου της χώρας, από την έρευνα έως την εκμετάλευση-αξιοποίησή και σ’ όλη την Ελλάδα, από την ηπειρωτική έως την νησιωτική χώρα, θα διοργανώσουν συνέντευξη τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12 μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να παρουσιαστούν οι θέσεις της Ομοσπονδίας για τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας. Στη συνέντευξη οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον Ορυκτό Πλούτο της χώρας, που αρνούνται την εκποίηση του εθνικού πλούτου, θα παρουσιάσουν τις θέσεις της ΟΜΕ και των Σωματείων-Μελών με αναπτυξιακές προτάσεις και ενδυνάμωση της εργασίας και της προοπτικής για οικονομική ανάπτυξη μέσω της αύξησης της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής με παράλληλη προστασία του Περιβάλλοντος και διέξοδο από την κρίση.


ΠΗΓΗ:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου