Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Να μην κοπεί το ρεύμα σε 600 εργαζόμενων των Ναυπηγείων Ελευσίνας ζητά η Περιφέρεια


Με την επισήμανση ότι "το μέλλον των εργαζόμενων και των Ναυπηγείων Ελευσίνας αφορά και το μέλλον της Δυτικής Αττικής και συνολικά της χώρας, αφού το Θριάσιο Πεδίο είναι η 'πρωτεύουσα' της βαριάς βιομηχανίας της Ελλάδας", ο αντιπεριφερειάρχης Ναυπηγείων Ελευσίνας δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα κάνει παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Κατά την ευρεία σύσκεψη της Τρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να ζητήσει συνάντηση "με τη ΔΕΗ για να μην κοπεί το ρεύμα στα σπίτια, τις οικογένειες των 600 εργαζομένων, που δεν έχουν ούτε να φάνε". Ενώ επαναλαμβάνοντας την προεκλογική δέσμευση της Δύναμης Ζωής είπε: "Θα σταθούμε πλάι σε κάθε πολίτη και ως Περιφέρεια θα το κάνουμε με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, δίνοντας κονδύλια και προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης".
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γ. Κουκαρίδης χαρακτήρισε την κατάσταση στα ναυπηγεία "υπό το μηδέν" και αποκάλυψε τη δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει οι 600 εργαζόμενοι λέγοντας: "Τις τελευταίες 5 βδομάδες, αν και δουλεύουμε κανονικά, πήραμε μόλις 250 ευρώ".


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου