Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Συνάντηση Τσίπρα - ΠΟΠΕΚ για λαθρεμπόριο καυσίμων και πετρέλαιο θέρμανσης


Χθές 20 Αυγούστου 2014, μετά από αίτημα της Π.Ο.Π.Ε.Κ πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο κ. Αλ. Τσίπρα και των κ.κ. Ι. Δραγασάκη, Π. Σκουρλέτη, Ν. Παππά, Ν. Σκορίνη.
Εκ μέρους της Π.Ο.Π.Ε.Κ επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος κ. Γ. Ασμάτογλου και συμμετείχαν οι κ.κ. Ε. Κώτσος Αντιπρόεδρος και Σπ. Μελίδης Γεν. Γραμματέας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν α)την παράνομη διακίνηση καυσίμων (λαθρεμπόριο, νοθεία, κλοπή) από την οποία η απώλεια των δημοσίων εσόδων ανέρχεται στο 1 δις ετησίως, β)η καθυστέρηση εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εισροών – εκροών σε όλα τα στάδια διακίνησης και διάθεσης των καυσίμων και γ) η ανάγκη μείωσης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης στα επίπεδα του 2011.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α.Τσίπρας δεσμεύθηκε να υποστηρίξει την θέση της Π.Ο.Π.Ε.Κ για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή και παράλληλα θα ενταθούν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της νοθείας και της κλοπής των καυσίμων που απασχολεί την κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια. 

ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου