Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Motor Oil: Δημόσια πρόταση για την Cyclon στα 0,70 ευρώ

Motor Oil: Δημόσια πρόταση για την Cyclon στα 0,70 ευρώ
Στην υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για το σύνολο των μετοχών της CYCLON ΕΛΛΑΣ προχωρά η Motor Oi, καθώς την 17η Ιουνίου απέκτησε επιπλέον ποσοστό 11,25% των δικαιωμάτων ψήφου της εισηγμένης.

Πλέον το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει διαμορφώνεται πλέον σε 37,96%

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Μotor Oil, εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υποβάλλει πληροφοριακό δελτίο προς έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προβαίνοντας ταυτόχρονα σε όλες τις διατυπώσεις γνωστοποιήσεων – ανακοινώσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον περί δημοσίων προτάσεων Ν. 3461/2006 όπως ισχύει.

Στο μεσοδιάστημα, και μέχρι τη λήψη των σχετικών εγκρίσεων προτίθεται να αποκτά μέσω του Χ.Α. όλες τις προσφερόμενες μετοχές της CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έναντι Ευρώ 0,70 ανά μετοχή. 

Το εν λόγω ποσό θα είναι και το προσφερόμενο αντάλλαγμα ανά μετοχή κατά την υποβολή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης. Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. θα ενημερώνει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την υπό εξαγορά εταιρία για την πρόοδο του ποσοστού δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει στη CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε. σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 3556/2007.

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου