Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΓΣΕΕ:Ναυπηγική Βιομηχανία Ώρα Μηδέν


H ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο και της ΠΟΕΜ η οποία πραγματοποιεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Τα δραματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο συγκεκριμένος κλάδος με την ανεργία να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη και τους απλήρωτους εργαζόμενους, έχουν οδηγήσει στην απόγνωση τους εργάτες στις ναυπηγοεπισκευαστικές βιομηχανίες της χώρας.
Η βάναυση καταπάτηση οικονομικών ,εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων ,έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχών, με την κυβέρνηση να παρακολουθεί ως απλός θεατής την κατάρρευση της ναυπηγικής βιομηχανίας .
Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους στον κλάδο θα συνεχίσουν τον αγώνα για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα Ναυπηγικής βιομηχανίας που αποτελεί τη λύση για τη διάσωση και την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας, μια βιομηχανία που μπορεί να εκμεταλλευτεί και το στρατηγικό της πλεονέκτημα αλλά και την πείρα και τεχνογνωσία του προσωπικού της .

ΠΗΓΗ:gsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου