Σάββατο 31 Μαΐου 2014

TAP: Σύσταση Ομάδας Εργασίας για την επίλυση μη τεχνικών ζητημάτων στην Κ. Μακεδονία


Την πρόθεσή του για στενότερη συνεργασία με τις τοπικές αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας αναφορικά με την επίλυση μη τεχνικών ζητημάτων που άπτονται της έλευσης του αγωγού TAP από την περιοχή, εξέφρασε ο Διευθυντής του TAP για την Ελλάδα, Ρίκαρντ Σκούφιας.
Τα παραπάνω διατυπώθηκαν σε συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του TAP, όπου προεδρεύων ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία στελεχών της κοινοπραξίας και εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων σχετικά με την πρόοδο των εργασιών του αγωγού.
Ο Ρίκαρντ Σκούφιας, Διευθυντής του ΤΑΡ για την Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τη θετική στάση και στήριξή του. Με ιδιαίτερη, επίσης, ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε τη θετική αξιολόγηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων (ΜΠΚΕ) του ΤΑΡ από τους τεχνικούς και περιβαλλοντικούς εμπειρογνώμονες της Περιφέρειας. Κοιτώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Κυβέρνηση, τις Περιφέρειες και τις τοπικές κοινότητες αφουγκραζόμενοι προσεκτικά όλα όσα μας λένε. Συμφωνήθηκε να συσταθεί μία κοινή ομάδα εργασίας με την Περιφέρεια για την αντιμετώπιση εκκρεμών μη τεχνικών ζητημάτων».

ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου