Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η Αγκυρα κατεβάζει ψηφοδέλτιο στη Θράκη-Προκλητική ανακοίνωση

tourkoi
Το δικό της ψηφοδέλτιο κατεβάζει η Αγκυρα στη Θράκη για να μετρήσει δυνάμεις για την επόμενη μέρα. Το απόλυτα ελεγχόμενο από το Προξενείο Κόμμα DEB  υπέβαλλε στον Άρειο Πάγο στην Αθήνα τον συνδυασμό των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 25 Μαΐου.

To DEB (το οποίο υποστηρίζει με περίσσιο θράσος μια και όλοι γνωρίζουν το ρόλο του) πως μετέχει στις ευρωεκλογές με στόχο να ακουστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη η φωνή και τα προβλήματα της «τουρκικής» μειονότητας δυτικής Θράκης, έχει συνδυασμό στον οποίο περιλαμβάνονται υποψήφιοι από όλες τις περιοχές της δυτικής Θράκης.  Την ίδια ώρα που η Τουρκία κατέχει τη μισή Κύπρο και η σχέση της με τις αρχές και τις αξίες του Δυτικού Πολιτισμού είναι άγνωστη. Να δούμε βέβαια πότε θα ξυπνήσει η Ελλάδα.

Οι 18 υποψήφιοι της λίστας είναι από την Ροδόπη, οι 18 από την Ξάνθη και οι 2 από τον Έβρο. Από τους υποψήφιους του DEB οι 24 είναι άντρες και οι 12 γυναίκες.

Διαβάστε την προκλητική  ανακοίνωσή του DEB:

«Πηγαίνουμε στην κάλπη την Κυριακή 25 Μαΐου με το σύνθημα”ΕΥΡΩΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ” και με την ψήφο μας δίνουμε το μήνυμα σε Αθήνα και Ευρώπη πως ”ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ”.Ενώνουμε τις ψήφους μας στο DEB και δηλώνουμε στην Ευρώπη πως ”ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ” !!!

ΕΥΡΩΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ !!!»

Η λίστα του DEB που μετέχει στις ευρωεκλογές της 25/5/2014 έχει ως εξής 

ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου