Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΕΘ



Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι

     Με τη λήξη της θητείας της εκλεγμένης σύμφωνα με το Ν.1568/85 Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, καλείστε σε Γενική Συνέλευση με θέματα:

     1.   Απολογισμός απερχόμενης επιτροπής.
     2.   Εκλογή   τριμελούς   εφορευτικής   επιτροπής  για   τη   διεξαγωγή
           εκλογών για τη νέα ΕΥΑΕ ΒΕΘ.
   
    Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου και ώρα 15:00 στο κεντρικό μηχανολογικό. Σε περίπτωση μη απαρτίας,
Η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαΐου και ώρα 15:00 επίσης στο κεντρικό μηχανολογικό.
    Η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας ΕΥΑΕ ΒΕΘ θα διεξαχθεί στην αίθουσα του ΠΣΕΕΠ (ΠΕΣΥ  ΒΕΘ), την Δευτέρα και Τρίτη  26-27 Μαΐου από τις ώρες 06:00 ως τις 17:00. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα παρουσίας ή την αστυνομική τους ταυτότητα.
    Οι υποψηφιότητες για τη νέα επιτροπή μπορούν να υποβάλλονται στα μέλη της απερχόμενης επιτροπής ή στα γραφεία των σωματείων μέχρι την Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 13:00.
   Ο ρόλος της ΕΥΕΑ πρέπει να είναι γνωστός σε όλους μας. Τα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας αφορούν σε όλους μας και όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως θέσης και ιεραρχίας πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να συμμετέχουμε στη γενική συνέλευση και την ψηφοφορία.
    Η συμμετοχή ικανών και άξιων συναδέλφων στην επιτροπή είναι προς το συμφέρον όλων μας και αναβαθμίζει το ρόλο και το έργο της επιτροπής.


Η απερχόμενη ΕΥΑΕ:  Κ. Γιαζκουλίδης
                                       Α. Βαρύτης
                                       Α. Παυλίδης
                                       Π. Ρίζος
                                       Δ. Χρυσίδης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου