Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ANAKOINΩΣΗ ΠΣΕΕΠ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 13/03/14 το Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με θέμα την έγκριση του Πρακτικού Συμφωνίας για την ΕΣΣΕ 2014 – 2015 – 2016 μετά από απόφαση του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ καθώς και η έγκριση της τροποποίησης του Ασφαλιστικού Συμβολαίου της Groupama που αφορά την αναστολή για ένα έτος των εργοδοτικών εισφορών και την ενεργοποίησή του με ρήτρα κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.
         Οι εισηγήσεις του Προεδρείου τέθηκαν προς συζήτηση και μετά τις τοποθετήσεις παρατάξεων και Γενικών Συμβούλων, εγκρίθηκαν με 41 ΥΠΕΡ και 23 ΚΑΤΑ.
         Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του νέου τριετούς Εσωτερικού Κανονισμού και ενημερώθηκαν οι Γενικοί Σύμβουλοι για το στάδιο επεξεργασίας στο οποίο βρισκόμαστε. Αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί από τις ομάδες εργασίας που έχουν συσταθεί από ΠΣΕΕΠ και Διοίκηση, θα συγκληθεί νέο Γενικό Συμβούλιο προς  τελική έγκρισή του.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

         Μετά και το θετικό αποτέλεσμα στην εισήγηση του Προεδρείου, ήλθε η ώρα να εγκριθεί και από σένα το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για τη νέα μας ΕΣΣΕ,  όπως  άλλωστε πράττει το Σωματείο μας για κάθε σύμβαση από το 2008  και μετά.  Στις 17/3 στις ΒΕΘ,  στις 18/3 στις ΒΕΕ,  στις 19/3 στις ΒΕΑ και στις 21/3 στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθούν Περιφερειακές Συνελεύσεις προς ενημέρωση των εργαζομένων και στις 26 & 27/3 σε ΒΕΑ, ΒΕΕ & ΒΕΘ  και στις  27/3 στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την τελική έγκριση του Πρακτικού Συμφωνίας.

         Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις διαδικασίες καθώς και να υπερψηφίσουν την εγκεκριμένη από το Γενικό Συμβούλιο πρόταση, η οποία κατοχυρώνει τους μισθούς μας και εξασφαλίζει το επίπεδο διαβίωσής μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου