Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ" Γ.Λιλλήκας προς Ν.Αναστασιάδη: "Παραιτήσου και κάνε εκλογές τώρα"


Να παραιτηθεί ο Ν.Αναστασιάδης και να διενεργήσει άμεσα εκλογές απαιτεί ο πρώην Κύπριος ΥΠΕΞ Γ.Λιλλήκας, μετά και την επαναφορά από τον Κύπριο Πρόεδρο του εθνοκτόνου σχεδίου "Ανάν". 

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμμαχία Πολιτών» πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σε παραίτηση και προκήρυξη εκλογών, επειδή με βάση τη μέχρι σήμερα πορεία του Κυπριακού και το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, επέστρεψε στον «γνωστό Αναστασιάδη του 2004».

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος, ο Γ.Λιλλήκας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις που διαφωνούν, σε συστράτευση και τον κυπριακό λαό να επαγρυπνεί και να τελεί σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις.

Ο Γ.Λιλλήκας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για πάρα πολλούς μήνες επέμενε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί να ξεκινήσουν συνομιλίες αν δεν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο και οι αρχές λύσης του Κυπριακού και επέμενε στον όρο του ξεκαθαρίσματος.

Παρατήρησε πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη χθεσινή δήλωση του παραδέχεται ότι πολλές παράγραφοι και όροι που περιλαμβάνονται στο κοινό ανακοινωθέν επιτρέπουν πολλές ερμηνείες.

Για κάποιον λόγο ο Ν.Αναστασιάδης έκανε στροφή 180 μοιρών και επέλεξε να οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατια προς κατάλυση. Κράτος παρέλαβε και κράτος πρέεπι να παραδώσει. Δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει στους επιβεβλημένους σχεδιασμούς από τις ΗΠΑ, χωρίς να το εγκρίνει ή να το απορρίψει ο κυπριακός λαός.

Η Κύπρος δεν είναι το "μαγαζάκι του Νικόλα" (Αναστασιάδη) για να το πουλήσει όπου θέλει μαζί με τους "διαμένοντες".

Από την ομογενειακή εφημερίδα "Πρωινή" είχαμε προειδοποιηθεί για τους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον και τις απαιτήσεις των Αμερικανών, ως προς Κυπριακό,Σκοπιανό, και τις σχέσεις μας με την Ρωσία. 

Τώρα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η "λύση" του Κυπριακού. Ας ερωτηθεί για αυτό ο κυπριακός λαός.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου