Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσα, συνάδελφε 

 Το τελευταίο χρονικά περιστατικό στη µονάδα 32 (flexicocker) στις ΒΕΕ, έρχεται να προστεθεί σε µια σειρά θεµάτων που άπτονται ζητηµάτων ασφάλειας των εργαζοµένων και των εγκαταστάσεων. 
 Το Σωµατείο µας από την πρώτη κυριολεκτικά στιγµή, έπραξε τα απαιτούµενα και σε αυτό το θέµα όπως άλλωστε έχει ήδη κάνει και σε όλα τα προηγούµενα, απαιτώντας και λαµβάνοντας πλήρη ενηµέρωση, καθώς και τις απαραίτητες δεσµεύσεις για την απαιτούµενη αποκατάσταση του φαινοµένου στρέβλωσης του περιβλήµατος του εν λόγω αεριοποιητή (gasifier) στη συγκεκριµένη 
µονάδα.  Η εγγύηση της ασφάλειας κάθε συναδέλφου παραµένει ύψιστη προτεραιότητα µας και ως εκ τούτου, πέρα από τις προφορικές ή γραπτές διαβεβαιώσεις που έχουµε ήδη λάβει, επιφυλασσόµαστε ως προς την άσκηση παντός νοµίµου δικαιώµατός µας, προς τη δέουσα και οριστική επίλυση όλων των θεµάτων ασφάλειας που υπάρχουν ή τυχόν προκύψουν στο µέλλον. 
 Η αδιάλειπτη και αγαστή συνεργασία µε τις επί τόπου ΕΥΑΕ σε όλα τα ΕΛΠΕ αλλά και µε όλους τους εµπλεκόµενους αρµόδιους φορείς, εξασφαλίζει την ασφάλεια εργαζοµένων και εγκαταστάσεων και επικαιροποιεί τη σταθερή θέση του ΠΣΕΕΠ ως θεµατοφύλακα των θεσµών και µάλιστα τόσο µεγάλης σπουδαιότητας. 

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου