Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ και Εξώδικο ΠΣΕΕΠ για απεργιακές κινητοποιήσεις

Συναδέλφισσα, συνάδελφε 
 
 Οι οµόφωνες αποφάσεις που πάρθηκαν στο Γενικό Συµβούλιο του Σωµατείου µας το Σάββατο 08/02/14, όσο και στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο µας την Τετάρτη 12/02/14, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερµηνείας αλλά αντιθέτως έρχονται ως επιστέγασµα του λόγου και της δυναµικής που επίσης οµόφωνα σαν Σωµατείο έχουµε εκφέρει και εκφράσει. 
 Η επιχειρούµενη από την Εταιρεία κατάλυση κάθε εργασιακού δικαιώµατος στα ΕΛΠΕ είναι πλέον ξεκάθαρο πως θα βρει απέναντί της παραταγµένη τη συµπαγή µάζα όλων των εργαζοµένων που αντιδρούν, θα αγωνιστούν και τελικά θα δικαιωθούν. 
 ∆ηλώνουµε βροντερό παρόν στις ενηµερωτικές συγκεντρώσεις, όλοι οι εργαζόµενοι από ΒΕΑ, ΒΕΕ & Μαρούσι, στις πύλες των ΒΕΑ (Αθήνα) την Τετάρτη 19/02/14 και στην πύλη του ∆ιοικητηρίου για τις ΒΕΘ (Θεσσαλονίκη), συµµετέχοντας στην 4ωρη Στάση Εργασίας που ξεκινά στις 12:00 και που 
προκήρυξε σήµερα το ΠΣΕΕΠ καθώς και στις πύλες των τόπων εργασίας µας στις δύο 48ωρες γενικές προειδοποιητικές απεργίες από την Παρασκευή 21/02/14 έως τη ∆ευτέρα 24/02/14. 
 
Συναδέλφισσα, συνάδελφε 
 
 Η ενότητα, η δυναµική και η διαρκής εγρήγορση όλων των συναδέλφων, αποτελεί απαραίτητη συνθήκη τη χρονική περίοδο που διανύουµε καθώς και η αίσθηση του δίκαιου αγώνα που για µια ακόµα φορά καλούµαστε σαν εργαζόµενοι να δώσουµε. Κανείς και καµιά δεν περισσεύει, κανείς και καµιά δεν θα λείψει, θα είµαστε όλοι εκεί, σίγουροι και αποφασισµένοι, µια γροθιά, µια ψυχή µε ένα κοινό όραµα, µε µια κοινή προοπτική. Πως κανείς και για κανένα λόγο, δεν θα µπορέσει να µετατρέψει τη δουλειά µας και τις ζωές µας, σαν σφάγιο στο µνηµονιακό βωµό της αλόγιστης επιχειρηµατικής ευδαιµονίας. 
 
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ∆Ε ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 
                                                                   
                                                                ΓΙΑ ΤΟ ∆.Σ. 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου