Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΙΝΔΩΝ & ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!


Σε σκληρό πόκερ έχουν επιδοθεί                            
τα τελευταία 24ωρα Ρώσοι 
και οι Ινδοί, με έπαθλο 
τα ενεργειακά αποθέματα 
της Βόρειας Ελλάδας!


Χοντρό παιχνίδι με τα ενεργειακά αποθέματα  στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, παίζεται τα τελευταία 24ωρα. Το γεγονός ότι οι Ρώσοι ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για την περιοχή και τα κοιτάσματα της, είναι γνωστό παλαιόθεν. Συνεπώς, η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος αυτού από τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μάλλον δεν εξέπληξε κανέναν.

Αντιθέτως, πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι για την ίδια περιοχή και για τον ίδιο λόγο, ενδιαφέρον εκδηλώνεται πλέον και από την ...Ινδία. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι Ινδοί επιχειρηματίες, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχουν με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, έχουν θίξει και το ενεργειακό ζήτημα, ζητώντας, μάλιστα, περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την κατάσταση στον Πρίνο και όχι μόνο.

Το γεγονός, ωστόσο, δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν από όσους ασχολούνται με τα ενεργειακά ζητήματα στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί όπως λέγεται, μετ' επιτάσεως, "υπάρχει πολύ πράγμα", το οποίο αρκεί για να ...ξεδιψάσει το επενδυτικό ενδιαφέρον πολλών. Γι' αυτό και το μεγάλο και συνεχές ενδιαφέρον που εκφράζεται για τους ενεργειακούς πόρους του βόρειου τμήματος της χώρας μας.

Πηγή: voria.gr

ΠΗΓΗ:kavalaoil.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου