Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΕΔΑ


Η κυβέρνησή μας πάει σαν άλλοτε !!!

Απαγόρευσε τις Δημόσιες συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα.

Ημέρες αλησμόνητων εποχών θυμίζει η απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης για απαγόρευση των δημοσίων συγκεντρώσεων στην Αθήνα, λόγω της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απαγόρευση αυτή προσπαθεί να καταλύσει την ελεύθερη έκφραση, να καταργήσει το δικαίωμα της άλλης άποψης, και να απομονώσει την θέληση για διαμαρτυρία.

Εν κατακλείδι, ενταφιάζει με το «έτσι θέλω» όλες εκείνες τις δημοκρατικές ελευθερίες, που κέρδισε η εργατική τάξη μέσα από αγώνες.

Αγώνες κοινωνικούς, εργατικούς που πάντα είχαν και έχουν στόχο την κατάκτηση δικαιωμάτων της τάξης μας μέσα όμως σε ειρηνικό και δημοκρατικό πλαίσιο.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική που χρησιμοποιεί ( επιβάλλει) η κυβέρνηση.

Καταγγέλλει τον συνεχόμενο αυταρχισμό απέναντι στον υπερήφανο ελληνικό λαό.

Για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί μέσα από την κυβερνητική της φαρέτρα τακτική χωρίς πρωτίστως να έχει αφουγκραστεί την ελληνική κοινωνία.

Το δηλώνουμε όσο γίνεται πιο κατηγορηματικά, αυτές οι αυταρχικές κυβερνητικές επιλογές δεν μας τρομοκρατούν.

 Κάθε άλλο μας συσπειρώνουν μας δυναμώνουν ως εργατικό κίνημα, για να αντιπαλέψουμε με μεγαλύτερο πείσμα και μέχρι τέλους  την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης, μνημονιακής πολιτικής.



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου