Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 !!! (video)


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Από το 2002 υπήρχαν απτές ενδείξεις για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων Νοτίως της Κρήτης, όμως κυβέρνηση και ΜΜΕ φρόντισαν να αποκρύψουν το γεγονός! Ξαφνικά, μετά από μια δεκαετία και βρισκόμενοι πλέον ΕΝΤΟΣ Μνημονίου "ανακαλύφθηκε η Αμερική"! Όλοι μιλούν για τα τεράστια κοιτάσματα της Κρήτης και τα μυθικά έσοδα που αυτά πρόκειται να αποφέρουν...
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Το Μάρτιο του 2002 όταν ερευνητές του ΙΘΑΒΙΚ (Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης) πραγματοποιούσαν έρευνες για την υποθαλάσσια ζωή Νοτιοδυτικά της Γαύδου, σε μια από τις υπό εξερεύνηση λεκάνες βρέθηκε αργό πετρέλαιο στον πυθμένα, σε βάθος θάλασσας 3500μ. !


Το ιταλικό ερευνητικό σκάφος OURANIA συνέλλεξε δείγμα από τον πυθμένα, "γεμίζοντας" όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι επιστήμονες, το κατάστρωμα με αργό πετρέλαιο! Το σημείο από το οποίο πάρθηκε το πολύτιμο δείγμα, ονομάστηκε DISCOVERY (Ανακάλυψη)! Μια απόρρητη έως τώρα έκθεση με την κωδική ονομασία "ΠΥΘΙΑ", υποδεικνύει στους προσφάτως ενδιαφερόμενους επενδυτές υδρογονανθράκων την περιοχή απ' όπου είχε ληφθεί το δείγμα το 2002 ! 



Δείτε το video και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα για την 

πολιτική της χώρας μας σχετικά με τους υδρογονάνθρακες
και την πρόθεσή της να τους εκμεταλλευτεί... 
ΠΗΓΗ:kavalaoil.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου