Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

 Πραγµατοποιήθηκαν το Σάββατο 21/12/13 τα δύο Γενικά Συµβούλια του Σωµατείου µας. Το πρώτο αφορούσε την τελική διαµόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου καθώς επίσης και την εξουσιοδότηση της διαπαραταξιακής διαπραγµατευτικής οµάδας για τη νέα ΕΣΣΕ. Το δεύτερο αφορούσε την 
τροποποίηση του Κανονισµού Λειτουργίας του Ταµείου Αλληλοβοηθείας – Απεργιακού Ταµείου (ΤΑΑΤ) σε δύο άρθρα του. Στο άρθρο 3 όπου εξασφαλίστηκε η διαπαραταξιακή εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων που θα συγκροτούν κάθε φορά το εννεαµελές ∆.Σ. Επίσης στο άρθρο 10, όπου µε 
απόφαση του ∆.Σ. του ΤΑΑΤ θα καθορίζεται σε ποιες απεργίες θα γίνεται η παρακράτηση στο προσωπικό ασφαλείας. 
 Μετά από µία πολύ παραγωγική και γόνιµη συζήτηση, για το µεν διεκδικητικό πλαίσιο κατατέθηκαν δύο προτάσεις. Η µία από την Εκτελεστική Γραµµατεία εµπλουτισµένη και από τις προτάσεις των υπολοίπων παρατάξεων και η δεύτερη από το Αγωνιστικό Μέτωπο, όπου τελικά υπερψηφίστηκε αυτή της Εκτελεστικής Γραµµατείας µε ψήφους 39 ΥΠΕΡ, 3 ΥΠΕΡ της πρότασης του Αγωνιστικού Μετώπου και 17 Λευκά. Επίσης υπερψηφίστηκε Οµόφωνα η διαπαραταξιακή διαπραγµατευτική οµάδα. 
 Όσον αφορά το ΤΑΑΤ, όπου και εκεί η εισήγηση του ∆.Σ. του ΤΑΑΤ εµπλουτίστηκε µε προτάσεις παρατάξεων και Γενικών Συµβούλων, κατατέθηκαν τρεις προτάσεις, η µία της ΕΝΙΑΙΑΣ, της ΕΛΚΕ και του ΣΚΕΕΠ όπου έλαβε 56 ψήφους ΥΠΕΡ, η δεύτερη από το Αγωνιστικό Μέτωπο η οποία έλαβε 3 ψήφους ΥΠΕΡ και η τρίτη της ∆ΑΚΕ η οποία έλαβε 3 ψήφους ΥΠΕΡ. 
 Σας επισυνάπτουµε το διεκδικητικό πλαίσιο που εγκρίθηκε για τη νέα ΕΣΣΕ και τις τροποποιήσεις του Κανονισµού Λειτουργίας του ΤΑΑΤ. Επίσης θα µπορείτε να τα αναζητήστε στην ιστοσελίδα µας καθώς και στο intranet. 
Το ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά. 
  
Kanonismos TAAT 

 Plaisio ESSE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου