Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Φορτώνουν στους πολίτες τους απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΗ


Η κυβέρνηση μετά την άρνηση Δημάρχων, όπως ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Γιώργος Καμίνης να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε όσους δεν έχουν ρεύμα και χρησιμοποιούν κεριά και μαγκάλια για να ζεσταθούν, αποφάσισε να φορτώσει τους μικρομεσαίους, σε αυτούς δηλαδή που προβαίνουν σε διακανονισμό για να μην τους κοπεί το ρεύμα, τη «διάσωση» των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Απίστευτη αναλγησία και κοροϊδία από πλευράς κυβέρνησης και υπουργείου Περιβάλλοντος που αντί να κόψει άλλες δαπάνες και να διαθέσει χρήματα για να μη καίγονται οι άνθρωποι και πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών επιτείνει το βάρος σε όσους ακόμη καταφέρνουν να πληρώνουν το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη θα δημιουργηθεί μια ακόμη κατηγορίας που θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες έξι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Σε αυτή την κατηγορία θα προστεθούν περίπου 10.000 νοικοκυριά όσα, δηλαδή, περιλαμβάνονται στους καταλόγους κοινωνικής πρόνοιας δήμων και εκκλησίας.

Από τις τσέπες ποιών επιδοτείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγια. Από των πολιτών οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για πραγματικούς φωστήρες εκεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος που προσφεύγουν στη συνήθη τακτική, να πληρώσουν οι πολίτες.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου