Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΕΔΑ:ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Η Ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα, αγνοώντας επιδεικτικά το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Έρχεται για άλλη μία φορά να καταθέσει έναν προϋπολογισμό, αφού πρώτα έχει ασπαστεί τις εντολές των δανειστών και στη συνέχεια έχει υπερασπιστεί ως κόρην οφθαλμού, την βαθιά νεοφολελεύθερη βάρβαρη ιδεολογία της.

Μία ιδεολογία που έχει ως αιχμή του δόρατος την προάσπιση των οικονομικών συντελεστών και οικονομικών αριθμών, εις βάρος των βασικών αναγκών του λαού μας.

Τρισήμισυ ολόκληρα χρόνια οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι, οι άνεργοι έχουν επωμιστεί το βαρύ φορτίο των θυσιών για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

 Τρισήμισυ ολόκληρα χρόνια νομοθετούν πολιτικές βάρβαρες, απάνθρωπες οι οποίες έχουν δημιουργήσει στρατιές εκατομμυρίων ανέργων, ανασφάλιστων εργαζομένων, εργαζομένων οι οποίοι δεν αμείβονται, συνταξιούχων που προσπαθούν να ζήσουν με συντάξεις πείνας, νέων που μεταναστεύουν για να βρουν μία καλύτερη τύχη.

Μία ελληνική κοινωνία που έχει πνιγεί μέσα στις φοροεπιδρομές και στα χαράτσια, πλάθοντας με αυτόν τον τρόπο μία πατρίδα και έναν λαό, που χρήζει άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Από την άλλη οι έχοντες και κατέχοντες, πάντα με την ευλογία των ελληνικών κυβερνήσεων αλλά και διεθνών οικονομικών οίκων, παραμένουν οι απλοί θεατές στην εξέλιξη αυτού του κακοπαιγμένου δράματος.

Απαιτούμε εδώ και τώρα έναν προϋπολογισμό που θα καλύπτει τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, που θα δίνει ανακούφιση στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, που θα σέβεται τον έλληνα πολίτη, τον έλληνα εργαζόμενο.

Απαιτούμε έναν προϋπολογισμό που θα αποκαθιστά την αδικία όλων των προηγούμενων χρόνων, με το να πληρώσουν επιτέλους οι κύριοι των εμβασμάτων της λίστας Λαγκάρντ.

Με το να πληρώσουν επιτέλους όλοι αυτοί οι εκλεχτοί, που όλα τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν περιουσίες φοροδιαφεύγοντας και φοροκλέπτοντας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

 ΠΗΓΗ:.ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου