Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.Ε.

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 Φτάνουμε στο τέλος του Προγράμματος Οικειοθελούς Αποχώρησης».Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος αποχώρησαν «οικειοθελώς» ήδη 32 συνάδελφοί μας .
Δεν πιέσαμε κάποιον συνάδελφο να μην υπογράψει, όπως ισχυρίζονταν η Διοίκηση, αλλά ούτε βέβαια κάναμε και διαφήμιση στο «πακέτο».Μείναμε  σταθεροί στη θέση μας, ότι, εφόσον κάποιος θελήσει να υποχωρήσει δεν θα τον εμποδίσουμε, αλλά, εάν απειληθεί, εκβιαστεί ή απολυθεί συνάδελφος θα μας έβρισκαν απέναντί τους, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί και με τα άλλα δυο Σωματεία του Ομίλου.
Σεβαστήκαμε τις αποφάσεις των συναδέλφων μας, οι οποίοι υπέγραψαν ,έμμεσα υπό πίεση αρκετές φορές με τη λογική, ότι δεν θα είναι στο οργανόγραμμα και δεν θελήσαμε να συγκρουστούμε με τη Διοίκηση, αλλά ΕΧΘΕΣ 26/11 η Διοίκηση, έφτασε στο σημείο να καλέσει κι άλλους συναδέλφους μας, λέγοντάς τους  ότι το τμήμα τους θα καταργηθεί και ότι θα πρέπει μέχρι ΣΗΜΕΡΑ 27/11 να έχουν πάρει μια απόφαση ζωής και να απαντήσουν, αν θα φύγουν ή όχι.
Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει εδώ τις «ενημερώσεις» στην Ε.Κ. .Δεν μπορεί να έχουμε φτάσει σε 32 αποχωρήσεις και από την άλλη μεριά να έχουν γίνει 26 προσλήψεις.Την καλούμε να σεβασθεί την απόφαση όλων των εργαζομένων που δεν θέλουν να αποχωρήσουν οικοιοθελώς  και σε περίπτωση συγχώνευσης ή κατάργησης, του τμήματος τους να φροντίσει για την μεταφορά τους εντός του Ομίλου σε άλλες θέσεις που μπορούν να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου