Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΗ "ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" Η Δύση ήθελε τη "Μακεδονία" από το 1940


Και όμως οι πρώτοι που είχαν φτιάξει στα χαρτιά το "μακεδονικό" μόρφωμα είναι οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μας οι Δυτικοί, και αυτό γιατί έτσι θεωρούσαν ότι θα εμποδίσουν την κάθοδο των Ρώσων στα "θερμά" νερά.

Τελικά θα πρέπει να προσέχουμε με ποιούς κάνουμε "παρέα"

“Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη .

Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας!

Οι αποκαλύψεις αυτές περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru. Τα όσα αναφέρει είναι συγκλονιστικά και δείχνουν ότι οι Δυτικοί Σύμμαχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ονομάζουν τα Σκόπια “Μακεδονία” και επίσης δεν νοιάζονταν και πολύ για την εθνική οντότητα  της Ελλάδας την οποία πολύ εύκολα “συμπεριελάμβαναν” σε μια “Ομοσπονδία” σχεδιασμένη μόνο για να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα.  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ:defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου