Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

MKO: "BΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ" Ιδού οι πληρωμές για να...μετράνε τους θανάτους των Ελλήνων λόγω Μνημονίου


Πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά στην ΜΚΟ "κλίμακα" η οποία όπως αποκάλυψε χθες το defencenet.gr ιδρύθηκε για να "μετράει αυτοκτονίες":

Μόνο χθες το "κοντέρ" έγραψε δύο αυτοκτονίες, μία στον Πύργο και μία στη Θεσσαλονίκη που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ "δικαίως" έλαβε 600000 ευρώ για να μετράει θανάτους Ελλήνων, που προκαλούνται από την απελπισία που τους έχει επιβληθεί από το εθνοκτόνο, νεοταξικό, Μνημόνιο.

Η ΜΚΟ «Κλίμακα» πήρε 600.000 ευρώ για να… καταγράφει τις αυτοκτονίες, όπως δείχνει το ένταλμα πληρωμής. Το ποσό αυτό είναι μόνο για το 2011. Προβλέπονται και άλλες πιστώσεις καθώς εγκρίνεται συνολικά επιχορήγηση με το ποσό του 1.000.000 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες πρόληψης, ενημέρωσης και καταγραφής των περιστατικών! Το θέμα της πρόληψης πρέπει να εξηγηθεί, θα προβλέπουν τους αυτόχειρες, και θα επεμβαίνουν για να τους σώσουν;

Και βέβαια δεν είναι η μόνη. Πολλές ΜΚΟ, στις οποίες εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς τους λαμβάνουν επιδοτήσεις και τεράστια ποσά μέσω ΕΣΠΑ για να καταγράφουν το δράμα του Ελληνικού λαού.

Αντί η κυβέρνηση να εξασφαλίσει κάποιες πιστώσεις και να τις διαθέσει σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δίνει εκατοντάδες ευρώ για «σημειώματα κηδείας». Για την καταγραφή των νεκρών από την πολιτική στην οποία συμφώνησε με τους δανειστές και εκτελεί η ίδια.

Σχεδόν οι μισοί από τους αυτόχειρες είναι άνεργοι. Κι όμως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αύξησε τα επιδόματα ανεργίας, αλλά τα μείωσε και τους έστειλε και ένα σωρό χαράτσια.

Αντίθετα από τα χρήματα που δικαιωματικά ανήκουν στους δύστυχους συμπολίτες μας πληρώνεται μια ΜΚΟ για να καταγράφει τους θανάτους τους. Η διάσωση της ζωής τους είναι ελασσον ζήτημα για το πολιτικό μας σύστημα, για τους φίλους του, και για αυτούς που το κατευθύνουν.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου