Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ.Ιδιώτης στη ΔΤ! Εδωσαν σε εταιρεία τον σχεδιασμό, υλοποίηση του φορέα καθώς και επιλογή προσωπικού αντί ΑΣΕΠ, με κόστος €58500!!!


Σύμφωνα με απόφαση της 11ης Σεπτεμβρίου 2013, την οποία υπογράφει ο Γκίκας Μάναλης, ανατίθεται στην εταιρεία «ΚΑΝΤΩΡ Σύμβουλοι ΕπιχειρήσεωνΑ.Ε», η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης, “με στόχο την άμεση σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μέχρι τη δημιουργία και μετάβαση στο νέο φορέα και ειδικότερα το σχεδιασμό και υλοποίηση της διαδικασίας  επιλογής προσωπικού” με συνολική δαπάνη “58.500,00 € (πενήντα οκτώ χιλιάδων και πεντακοσίων ευρώ) πλέον Φ.Π.Α και φόρων”.



Κατεβάστε το έγγραφο της απόφασης από link, στο τέλος της ανάρτησης του LEFTeria-news

Ένα από τα ερωτήματα, που εγείρονται (και εγείρονται πολλά), είναι εδώ αν όντως παρακάμπτουν το – δωρεάν –ΑΣΕΠ, για χάρη ενός ιδιώτη.

Να μην πιστέψουμε δηλαδή τον Σίμο Κεδίκογλου, που κλείνοντας της ΕΡΤ τον Ιούνιο, δήλωνε: “Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί εργαζόμενοι, η πείρα και η προϋπηρεσία των οποίων είναι απαραίτητη για να σταθεί ο νέος Οργανισμός. Και θα συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία προσλήψεων, με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ”.

Και ο συγκεκριμένος ιδιώτης, η Kantor Management Consultants, έχει προσφέρει πολλές φορές τις υπηρεσίες της στο ευρύτερο ελληνικό Δημόσιο, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Η Ανώνυμη Εταιρεία, με έδρα σε Αθήνα και Βρυξέλλες, αναφέρει στην ιστοσελίδα της, ότι το 80% των μετοχών της έχει μοιραστεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της ενώ το 20% το κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, η οποία δεν κατονομάζεται.

Επίσης ενώ δίνεται στην συγκεκριμένη εταιρεία ως ειδική, η σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, δεν βλέπουμε στο πελατολόγιο της να υπάρχει άλλη Ραδιοτηλεόραση ή έστω τηλεοπτικός φορέας.


Ολα στους ιδιώτες λοιπόν.

Θα το χρυσοπληρώσουμε ΚΑΙ το πείραμα ΔΤ/ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θέλετε.

Κατεβάστε το σχετικό έγγραφο, πατώντας ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου