Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Προοδευτική μετατροπή ξεκινά Ιανουάριος 2014 · Διοίκηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις · Σχέδιο μετασχηματισμού συνδέεται με πράσινη πρωτοβουλία διυλιστήριο της ENI

GROWWW2013
       Προοδευτική μετατροπή ξεκινά Ιανουάριος 2014
·         Διοίκηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις
·         Σχέδιο μετασχηματισμού συνδέεται με πράσινη πρωτοβουλία διυλιστήριο της ENI

Βουδαπέστη, 4 Οκτωβρίου το 2013 - MOL Group ανακοινώνει τη σταδιακή μετατροπή της Μάντοβα διυλιστηρίου της σε ένα κέντρο logistics προϊόντα. Αυτή η διαδικασία μετατροπής ξεκινά τον Ιανουάριο του 2014. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι της δέσμευσης της MOL Ομίλου να επενδύσουν σε μια λύση που να επιτρέπει τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης της στην Ιταλία, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στην Ιταλία. 

Ως συνέπεια του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος, ότι η επιχείρηση διύλισης αντιμετωπίζει στην Ιταλία, μετά από βαθιά ανάλυση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των πράξεων Μάντοβα της IES, MOL ομάδα αποφάσισε να μετατρέψει το διυλιστήριο σε προϊόντα logistics hub. 

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η μακροπρόθεσμη συμφωνία για το αργό πετρέλαιο logistics για διυλιστήριο Mantova λήγει, MOL ομάδα έχει φτάσει σε μια κύρια συμφωνία με την ENI για να συνδέσετε το έργο μετασχηματισμού της με πράσινη πρωτοβουλία διυλιστήριο της ENI. Το σύνθετο δίκτυο logistics συνδέει Porto Marghera και Mantova διυλιστήριο που χρησιμοποιούνται για εφοδιασμού με αργό πετρέλαιο μέχρι τώρα θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή των τελικών προϊόντων στο μέλλον. 

Αυτό δίνει τη δυνατότητα MOL Ομίλου να μετατρέψει σταδιακά διυλιστήριο της σε προϊόντα logistics hub, το οποίο σημαίνει ότι η εταιρεία θα παραμείνει στην επιχείρηση με Μάντοβα με βάση εμπορική δραστηριότητα. Με αυτή τη μετατροπή IES θα είναι σε θέση να κρατήσει μια λογική μερίδα των εργαζομένων της, οι οποίοι θα λειτουργήσει το νέο επιχειρηματικό μοντέλο για Μάντοβα ιστοσελίδα της. MOL Group είναι έτοιμη να επενδύσει σε αυτές τις λύσεις που επιτρέπουν να βελτιώσει την ανταγωνιστική θέση της στην Ιταλία. 

IES είναι αποφασισμένη να συνεργαστεί στενά με όλους τους φορείς της, σε αυτή τη φάση, να συμφωνήσουν τις καλύτερες λύσεις για τους ανθρώπους, το περιβάλλον, την τοπική οικονομία και την κοινωνία, διατηρώντας την εταιρεία σε μία θέση που είναι μια σχετική παίκτη της αγοράς, ένα ασφαλές εργοδότη και δίκαιη εταίρος στην το μέλλον. Η εταιρεία είναι διαθέσιμη για έναν εποικοδομητικό διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. IES παραμένει ένας αξιόπιστος εταίρος όσον αφορά τις χορηγίες και δωρεές των προγραμμάτων της στην περιοχή και προτίθεται να ασκήσει δραστηριότητες στήριξης προς την κοινότητα Μάντοβα και στο μέλλον. 

Σχετικά με MOL Ομίλου 

MOL Group είναι μια ολοκληρωμένη, ανεξάρτητη, διεθνή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, το κεφάλι- στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Έχει δραστηριότητες σε πάνω από 40 χώρες και απασχολεί περίπου 30.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε πέντε διυλιστήρια και 2 μονάδες πετροχημικών στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, στην Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Κροατία και την Ιταλία. MOL Όμιλος διαθέτει επίσης ένα δίκτυο πάνω από 1.700 πρατήρια υγρών καυσίμων στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη σε 11 χώρες.
 ΠΗΓΗ:mol.hu/en/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου