Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΕΔΑ


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και η ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου, αποτελούμενη από μαχόμενους εργαζόμενους και βαθιά δημοκράτες πολίτες, εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Παύλου Φύσσα από τα Ναζιστικά χέρια φασίστα χρυσαυγίτη.

Ολόκληρο το εργατικό ταξικό κίνημα της περιοχής μας, ενώνεται   για να διασφαλίσει την Δημοκρατία μας, απέναντι σε όλους αυτούς που επενδύουν στην βία, στον φασισμό και τον ναζισμό.

Η ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου έχει μία ισχυρή ιστορική δημοκρατική παράδοση.   Προέρχεται από ένα ανεξίτηλο παρελθόν αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία.

Η εργατική τάξη αγνοεί τον φόβο και την τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν οι φασίστες.

Οφείλει με την στάση και την δράση της και μέσα από βαθιά δημοκρατικούς αγώνες (έτσι όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν), να απομονώσει και να οδηγήσει στην ανυποληψία, την αφάνεια και τον εκφυλισμό τους νοσταλγούς του φασισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και σύσσωμοι όλοι οι εργαζόμενοι του Θριασίου Πεδίου καλούμε την Δικαιοσύνη να επέμβει σήμερα κιόλας, ώστε να αποκαταστήσει το δίκαιο απέναντι στις τακτικές του φόβου και του τρόμου, απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό.

Και επιτέλους να ξυπνήσουν και να αναλάβουν όλα τα πολιτικά κόμματα τις ευθύνες τους, να συμφωνήσουν έστω και μία φορά ώστε να μην ζήσουμε δραματικότερες καταστάσεις, καταστάσεις που τις είχαν ζήσει οι παλαιότεροι και τις εξιστορούσαν στους νεότερους.

Είναι υπεύθυνο το πολιτικό προσωπικό της χώρας για την μη εκκόλαψη του φιδιού που λέγεται Χρυσή Αυγή.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ό,τι οι εργαζόμενοι θα το αντιπαλέψουν και θα νικήσουν. 
ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου