Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


       Μερικές μέρες μετά την ενημέρωση  του ΠΣΕΕΠ από την Διοίκηση του Ομίλου για την κατάσταση των ΕΛΠΕ σήμερα και λίγες μόνο εβδομάδες μετά τα πανηγυρικά δημοσιεύματα  για την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής της ΑΣΠΡΟΦΟΣ στο κατασκευαστικό κομμάτι του αγωγού ΤΑΡ, που θα δημιουργούσε 2500 θέσεις εργασίας, η αλήθεια έρχεται να προσγειώσει όλους μας στην σκληρή πραγματικότητα.
   
       Η Διοίκηση του Ομίλου προχώρησε στην πρώτη από της εξαγγελθείσες κινήσεις της, ΑΠΟΛΥΩΝΤΑΣ με κυνισμό έξι (6) συναδέλφους μας από την ΑΣΠΡΟΦΟΣ, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς όλους μας.

      Το ΣΚΕΕΠ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του, στους απολυμένους συναδέλφους μας και θα σταθεί αλληλέγγυος συμπαραστάτης στο Σωματείο των εργαζομένων της ΑΣΠΡΟΦΟΣ για κοινές πρωτοβουλίες.
  
      Η στάση της Διοίκησης είναι σε απόλυτη ταύτιση με την πολιτική της Δικομματικής πλέον "φιλολαϊκής" κυβέρνησης. Της κυβέρνησης του "ξαφνικού θανάτου" και των πολυνομοσχεδίων "σκούπα", που "σκουπίζουν" την αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στην εργασία και τα εισοδήματα, στέλνοντας στον καιάδα της ανεργίας χιλιάδες συνανθρώπους μας. 

      Το ΣΚΕΕΠ, καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουμε βροντερό παρών στις πύλες των εγκαταστάσεων και σε όλες τις εκδηλώσεις της απεργίας της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 16 Ιούλη, για να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Διοίκηση αλλά και στην κυβερνηση ότι στα ΕΛΠΕ, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ακυρώνοντας με την παρουσία μας τα σχέδια τους  και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. 


 ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;   ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου